Melis Logistics helpt u overal

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis Logistics kijken we altijd naar de toekomst en stellen we alles in het werk om een continue kwaliteit te leveren. Daarbij hoort ook het op tijd vervangen en uitbreiden van ons wagenpark. Daarom hebben we onlangs tien nieuwe trailers aangeschaft bij onze vaste partner Krone.

Reclame in de zeilen
Bij Melis gaan we elke uitdaging aan en bieden we graag een extra service. Zo is het voor onze klanten ook mogelijk om de zeilen van onze trailers met reclame te laten bedrukken. Dit hebben we onlangs ook gedaan bij één van onze nieuwe trailers. In opdracht van Gieskes Interieur uit Didam hebben we de zeilen aan beide zijkanten alsook de achterkant van de trailer voorzien van reclame in hun huisstijl met zowel tekst als beeld. Interieurbouwbedrijf Gieskes verzorgt interieurs voor zowel zakelijke als particuliere klanten en wordt door Melis ondersteund door middel van kooiaaptransport.

Multifunctionele kooiaap
Een kooiaap oftewel meeneemheftruck kan eenvoudig aan de achterkant van elke vrachtwagen bevestigd worden. Zo neemt de kooiaap geen ruimte in de vrachtwagen in en heeft u altijd een heftruck bij de hand om uw goederen te laden of lossen. Een kooiaap biedt veel flexibiliteit en zal u behalve geld ook tijd besparen. De kooiaap werkt namelijk erg snel en eenvoudig en is binnen een minuut klaar om uw vracht te laden of lossen. Onze kooiapen zijn bovendien voorzien van veel handige extra’s waardoor u elke lading zonder problemen op elk terrein kunt afleveren of ophalen. Dankzij de steunpoten kunnen bijvoorbeeld goederen tot maar liefst 2500kg worden getild. De kooiapen hebben een extra groot bereik door de uitschuifbare lepels en doordat ze vierwegs zijn is het ook mogelijk om zijwaarts te werken. De rijwielaandrijving zorgt er bovendien voor dat alle soorten terreinen bereikbaar zijn en middels de klappoten kan de kooiaap ook gebruikt worden op een motorwagen met laadklep.

Bent u geïnteresseerd in ons kooiaaptransport of wilt u meer informatie? Vraag dan aan de zijkant van deze pagina vrijblijvend een offerte aan of bel of mail ons. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Deel dit bericht met vrienden en familie