Melis Logistics in RTL Transportwereld

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics is natuurlijk een autoriteit op het gebied van transport. Niet verwonderlijk dus dat wij te zien zijn bij RTL Transportwereld. In het item laat Melis zien hoe zij zich richt op een groene toekomst. Het mooie is dat wij dit samen doen met twee andere familiebedrijven.

Met de volledige elektrische truck van Harbers Trucks in combinatie met de elektrische kooiaap van Quickstra kan Melis volledig CO2 neutraal leveren. Of zoals Allard het zegt: “ik zie hier rood/geel, maar het is wel uniek rood/geel. Want het is eigenlijk groen.”

Daarnaast zijn de leveringen ook nog eens gigantisch stil. Dit is niet alleen fijn voor de buurt, maar ook voor de bestuurder. “Chauffeurs willen eigenlijk ook niet meer terug als ze eenmaal op deze machine hebben gezeten,” aldus Diny van Quickstra.

De relaties met deze familiebedrijven gaat al generaties terug. Familiebedrijven hebben oog voor de toekomst. Dat moet ook wel, want het bedrijf moet in goede staat worden doorgegeven aan de volgende generatie. Beslissingen worden daarom genomen op basis van de lange termijn.

Ook Jan-Reint van Harbers Trucks kan daarover meepraten: “het credo van mijn vader was dat we deze wereld voor onze kinds kinderen moeten achterlaten. Zodat ook de volgende generaties ermee verder kunnen.”

Deel dit bericht met vrienden en familie