Melis Logistics investeert in extra Moffett kooiapen

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Waar de Apenheul in Apeldoorn vorige maand twee Baardsaki’s mocht verwelkomen, werd ook Melis Logistics recentelijk versterkt door twee nieuwe apen. ‘Gelukkig’ betreft het in dit laatste geval geen levende diersoort, maar de vertrouwde meeneemheftruck. De twee glanzend rode kooiapen zijn nauwkeurig geïnspecteerd en staan inmiddels in Duiven klaar voor gebruik.

Kooiaaptransport behoort al geruime tijd tot de mogelijkheden van Melis. Dit aanbod is nu nóg verder uitgebreid. Door een kooiaap aan de achterzijde van een vrachtwagen te bevestigen, ben je op iedere locatie voorzien van een eigen heftruck zónder dat dit ten koste gaat van de laadruimte. Voortaan kun je nog sneller laden en lossen, want de kooiaap is binnen slechts één minuut al startklaar. Het gebruik van een Melis kooiaap scheelt niet alleen tijd en geld, maar zorgt bovendien voor een grote dosis flexibiliteit omdat je niet langer afhankelijk bent van het materiaal van derden. Een echte ‘win-win-win’ situatie!

Geen uitdaging te groot voor onze krachtige kooiapen
Met de aanschaf van de twee nieuwe Moffett M4 25.4 kooiapen heeft Melis echte krachtpatsers in huis gehaald. Dankzij de liftcapaciteit van maar liefst 2500 kilo, en de lifthoogte tot wel 3 meter, is geen uitdaging te groot voor deze compacte meeneemheftruck. De kleppoten zorgen voor een hoge stabiliteit, zelfs op een laadklep. Met een simpele handeling til jij de goederen in een mum van tijd in- en uit jouw vrachtwagen. Zo houd jij meer tijd over voor die verdiende kop koffie.

Met de uitbreiding van het bestaande kooiaap aanbod, kan Melis jou nog sneller én beter van dienst zijn. Of je nu een losse kooiaap of een complete oplossing inclusief vrachtwagen nodig hebt, Melis Logistics zorgt in iedere situatie voor een passende oplossing. Wanneer je het formulier aan de rechterkant van deze pagina invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Deel dit bericht met vrienden en familie