Melis Logistics investeert in nieuw materiaal voor A.S. Watson (Kruidvat)

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Eind september 2018 werd de uitbreiding van de samenwerking tussen Melis Logistics en A.S. Watson al aangekondigd.  Gisteren was het dan eindelijk zover: de negen nieuwe vrachtwagens gingen, inclusief trailers en pompwagens, op pad. Hiermee komt het totaal voor de drogisterijketen op maar liefst 15 vrachtwagens.

Volvo FH/FM vrachtwagen, Krone trailer en MotracLinde pompwagen

Naast de vier nieuwe Volvo FH en vijf Volvo FM vrachtwagens waarover je in het eerdere nieuwsbericht al hebt kunnen lezen, heeft Melis Logistics nóg meer nieuw materiaal aangeschaft. Een trekker is immers niet compleet is zonder oplegger. Daarom werden er recentelijk negen nieuwe Krone trailers afgeleverd aan de Dijkgraaf.  Om het proces nog verder te optimaliseren en het laden en lossen zo soepel mogelijk te laten verlopen, is er eveneens geïnvesteerd in een negental pompwagens/elektrische pallettrucks van het vertrouwde merk MotracLinde. Zo beschikken onze chauffeurs over nieuw, kwalitatief hoogstaand materiaal waarmee zij hun werk zo comfortabel mogelijk kunnen uitvoeren. Hier plukt uit eindelijk iedereen de vruchten van.

Melis Logistics Krone trailers

CE-chauffeurs gezocht

Om alle nieuwe én bestaande  vrachtwagens zo maximaal mogelijk in te zetten, zijn wij op zoek naar extra chauffeurs voor ons korps. De functie wordt uitgevoerd in zowel een parttime als fulltime dienstverband waardoor de baan goed  gecombineerd kan worden met privé-/gezinssituaties. Dus of je nu op wekelijkse basis 30, 40, 50 of 60 uur wilt werken: wij zorgen er graag voor dat het materiaal blinkend voor je klaarstaat en je direct aan de slag kunt! Om de sollicitatieprocedure zo inzichtelijk mogelijk te houden, verzoeken wij je om te reageren via deze vacaturepagina. Hier vind je eveneens meer informatie over de functie en de werkzaamheden.

Natuurlijk wenst Melis Logistics iedereen een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2019. Heb jij jezelf voorgenomen om dit jaar te veranderen van werkgever of een carrièreswitch te maken? Grijp dan nu je kans! Heb je vragen over de functie, het materiaal of anderzijds? Wij voorzien je graag van de antwoorden via 026 -36 11 333.

Deel dit bericht met vrienden en familie