Melis Logistics investeert in twee extra Krone koeltrailers

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics staat bekend om haar veelzijdige transportmogelijkheden. Ook het koeltransport is al jaren een vertrouwd onderdeel van de dienstverlening. Recentelijk is het bestaande wagenpark uitgebreid met twee extra Krone koeltrailers.

Melis Logistics zorgt er met koeltransport (ook wel geconditioneerd transport genoemd) voor dat verse voedingsmiddelen ook écht vers in de schappen van de supermarkt/winkel belanden en de kwaliteit van alle producten behouden blijft. Onze chauffeurs gaan natuurlijk uiterst zorgvuldig met alle zendingen om, zodat voedsel- en verkeersveiligheid wordt gegarandeerd. Het parkeerterrein van Melis is recentelijk aangevuld met twee nieuwe Krone koeltrailers, geleverd door Wezenberg Trailers. Uiteraard zijn deze direct voorzien van een prachtige Melis huisstijl. Heb jij ze al gespot op de weg?

Geruisloos koeltransport
Omdat supermarkten doorgaans in woonwijken gevestigd zijn, is geruisloos laden en lossen natuurlijk van cruciaal belang. Het volledige koelwagenpark is dan ook, net als deze nieuwe koeltrailers, Piek-gecertificeerd waarmee wordt aangetoond dat het aan alle geluidsnormen voldoet. Dus terwijl onze Melis professional de vracht bij de lokale supermarkt lost, slapen de buurtbewoners – van jong tot oud – heerlijk door.

Veelzijdige koeltrailers
De nieuwe Krone koeltrailers zijn uitgevoerd met een dubbele verdamper voor verschillende temperatuurzones. De trailers kunnen namelijk in drie compartimenten verdeeld worden: diepvries, normaal en koel of warm. Zo kunnen allerlei producttypen in één keer vervoerd worden, wat vooral voor een supermarkt natuurlijk een perfecte uitkomst biedt. Omdat wij begaan zijn met onze klanten, zijn de koeltrailers speciaal voor de Jumbo voorzien van een achtersluitklep. Ook eventuele zijlossingen zijn geen probleem, mocht er aan de achterzijde onvoldoende ruimte zijn om de trailer te lossen. Dit maakt de Krone koeltrailers, net als Melis zelf, veelzijdig inzetbaar.

Met de versterking van deze koeltrailers heeft Melis opnieuw twee koude krachtpatsers in huis gehaald, waarmee het bestaande koeltransport weer een stukje verder is uitgebreid. Ben jij benieuwd welke mogelijkheden Melis Logistics voor jou heeft? Bel even naar 026 – 36 11 333 en wij spreken graag de mogelijkheden met je door.

Deel dit bericht met vrienden en familie