Melis Logistics investeert in vier nieuwe koeltrailers

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics komt zowel binnen als buiten de landsgrenzen. Kort geleden reisden wij dan ook af naar het land van de tapas, stierenvechten en sangria, ofwel, Spanje. Hier brachten we  een bezoek aan de fabriek van SOR. SOR produceert koeltrailers en onlangs schafte Melis Logistics daar vier nieuwe exemplaren van aan.

Al jaren maakt koeltransport een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. Melis Logistics verzorgt frigotransport – ook wel koeltransport in zowel binnen- als buitenland voor diverse klanten. Wij zorgen ervoor dat verse voedingsmiddelen ook echt vers in de schappen komen te liggen. De vraag naar koeltransport nam afgelopen jaren toe. Wij hebben daarom geïnvesteerd in vier extra koeltrailers van het merk SOR. Hierdoor hebben we meer capaciteit en kunnen we meer klanten ondersteunen met deze belangrijke tak van (tran)sport.

Koeltransporten

Om te weten wat voor een vlees we in de kuip hebben, brachten we een bezoek aan de fabriek. We bekeken onder andere hoe de koeltrailers gemaakt worden. Van het maken van de zijwanden en de vloer tot het maken van het chassis en spuitwerk.

Uitbreiding van onze diensten

Dankzij deze vier nieuwe koeltrailers in combinatie met ons IFS-certificaat kunnen we onze diensten met betrekking tot het koeltransport uitbreiden. Met een IFS kan Melis Logistics aantonen dat zij voldoet aan de voorwaarden voor voedselveiligheid. Onze chauffeurs gaan dus op zeer zorgvuldige wijze om met jouw voedingsmiddelen.  De vier nieuwe koeltrailers maken het mogelijk om nog meer ritten aan te bieden aan onze klanten.

Nationaal en internationaal transport

Wij kunnen zowel kleine al grote klanten van dienst zijn. Jouw product ontvangt alle aandacht. Wij controleren de temperatuur in de laadbakken continu om ervoor te zorgen dat deze koud genoeg zijn. Internationaal en nationaal frigotransport is bij Melis Logistics met de vier nieuwe SOR’s in de juiste handen.

Wil je weten of we iets voor jou kunnen betekenen?  Bel 026 – 36 11 333 voor de mogelijkheden.Wij ontzorgen jou namelijk graag. Voor meer informatie over koeltransport klik je hier.

Deel dit bericht met vrienden en familie