Melis Logistics investeert in vier nieuwe kooiapen

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics zou Melis Logistics niet zijn, als we niet regelmatig investeren in nieuw personeel, vrachtwagens óf kooiapen. Wij blijven onszelf namelijk graag ontwikkelen. Om de klantvraag te blijven beantwoorden, investeerden we onlangs in vier nieuwe kooiaap prachtexemplaren. De zogenoemde MOFFETT’s zijn niet zomaar een kooiapen. Het zijn de crème de la crèmes onder de meeneemheftrucks.

Om aan onder andere de toenemende vraag te voldoen, hebben we ons ‘heftruckpark’ vernieuwd met vier nieuwe kooiapen. Hierbij hebben wij gekozen voor het neusje van de zalm: de MOFFETT. Deze machines zijn geroemd vanwege de betrouwbaarheid en mogelijkheden. Iets dat past bij onze kernwaarden als volwaardige logistieke dienstverlener.

Grote én kleine uitdagingen

De MOFFETT biedt oplossingen voor grote en kleine uitdagingen. De kooiaap is voorzien van allerlei handige eigenschappen waardoor deze in iedere situatie en op ieder moment voor ons van onschatbare waarde is. Voor onze krachtpatser is geen vracht te groot of te zwaar – de kooiaap heeft namelijk stevige steunpoten waarmee goederen tot een gewicht van 2500 kilogram getild kunnen worden.

De MOFFETT kooiaap

Het komt steeds vaker voor dat onze huidige klanten bij particulieren leveren. De MOFFETT is hier uitermate voor geschikt. De wielen van deze kooiaap zijn namelijk 4-weg modellen en kunnen onafhankelijk worden gedraaid door zijwaartse bewegingen. Dit betekent dat ze gemakkelijk door beperkte ruimtes kunnen verplaatsen.  Ook is de MOFFETT erkend dankzij zijn uitstekende geruisloze technologie. Of dat we nou ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat leveren, de kooiaap vormt geen probleem dankzij de nagenoeg geruisloze werking. Last but not least: de kooiaap is geheel ergonomisch en heeft een goed zitcomfort. Dit alles maakt de kooiaap een multifunctionele aanvulling op jouw logistieke processen.

Beschik je niet over een eigen heftruck en heb je een spoedklus waarbij deze toch echt onmisbaar is? Melis Logistics is ook dan jouw partner die je graag uit de brand helpt. Meer informatie over kooiaaptransport vind je hier.

Deel dit bericht met vrienden en familie