Melis Logistics investeert opnieuw in uitbreiding van leswagenpark

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het wagenpark van de Melis Driving Academy wordt medio september uitgebreid met een extra bakwagen. Momenteel wordt de Volvo FH truck, geleverd door Harbers Trucks, omgebouwd tot leswagen. Hierdoor krijgen nóg meer toekomstige chauffeurs de mogelijkheid om hun rijbewijs te halen!

Nieuwe Volvo FH bakwagen

De aangeschafte bakwagen, net als een groot deel van ons reguliere wagenpark, van Zweedse makelij. Het ontwerp van de Volvo FH truck is volgens Volvo Trucks ‘een feest voor alle vrachtwagenchauffeurs’. De royale cabine valt direct op want deze is aanzienlijk groter dan die van de huidige les-bakwagen. Op verzoek van Melis Logistics hangt de firma Estepe momenteel extra slingers op zodat de nieuwe aanwinst ook daadwerkelijk ingezet kan worden als leswagen. Zo worden er extra pedalen en spiegels gemonteerd en verandert het bed in een bank. Daarnaast is de firma Burgers momenteel druk bezig met de bouw van een laadbak in de vertrouwde rode kleur, zodat onze leerlingen echte routes uit de praktijk kunnen rijden. Snuffelen aan het prachtige chauffeursvak inclusief de bijkomende werkzaamheden; dát is pas een feest!

Gratis je vrachtwagenrijbewijs halen?

Met de uitbreiding van het wagenpark wordt de opleidingscapaciteit van de Melis Driving Academy vanaf medio september aanzienlijk uitgebreid. Wil jij je bak- en/of vrachtwagenrijbewijs (inclusief Code 95) halen en aan de slag als chauffeur, maar heb je zelf geen of onvoldoende financiële middelen? Dan biedt de Melis Driving Academy je wellicht een perfecte uitkomst. Onze instructeurs begeleiden je heel graag bij de leerzame weg naar het C en/of CE rijbewijs. In de afgelopen zeven maanden gingen al tientallen leerlingen, waaronder een aantal collega’s, je voor en werd het CBR druk bezocht. Vul hier het sollicitatieformulier in, dan nemen wij contact met je op. Heb je vragen over het traject of anderszins? Wij beantwoorden ze graag telefonisch via 026 – 36 11 333.

Volvo FH bakwagen

 

Deel dit bericht met vrienden en familie