Melis Logistics is bijna klaar voor de herstart

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Dit jaar staat de decembermaand voor Melis Logistics in het teken van het grootste cadeau sinds tijden: als alles volgens planning verloopt, opent de nieuw gebouwde vestiging eind 2017 haar deuren! Tot die tijd wordt er hard doorgewerkt om de puntjes op de ‘i’ te zetten en er een fenomenaal pand van te maken. Het wordt moderner, groter en mooier dan we hadden durven dromen.

Toen de brand in maart 2016 iedere vierkante meter van het bedrijfspand in de as legde, was er veel verdriet. Er werd gerouwd, maar tegelijkertijd werd er geen seconde bij de pakken neergezeten. De koppen gingen omhoog en de schouders eronder. Het volledige Melis team, een hechte groep familie, vrienden en medewerkers, bundelde haar krachten en besloot onmiddellijk dat Melis weer opgebouwd zou worden. Met succes.

Van transportbedrijf naar logistiek dienstverlener
Wie de afgelopen tijd langs de Dijkgraaf in Duiven reed, zag het nieuwe gebouw steeds verder groeien. In slechts anderhalf jaar tijd werden asresten omgetoverd tot stalen constructies en werd duidelijk dat Melis niet alleen herbouwd – maar vooral uitgebreid zou worden. Het bedrijf groeit de laatste jaren als kool, dus ook de behuizing moet dit tempo volgen. Dit is terug te zien aan de enorme loods van 3000 m2, waarmee mogelijkheden voor een uitgebreid pakket aan dienstverlening geboden wordt. De stellingen staan klaar om gevuld te worden en de medewerkers staan te trappelen om in hun nieuwe omgeving aan de slag te gaan.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Melis Logistics 2.0
Nu is het bijna zover; na een intensieve periode van ontwikkelen, bijstellen en heel hard bouwen komt de eindfase steeds meer in zicht en gaan de deuren bijna open. De champagne wordt langzaam koud gelegd en de laatste voorbereidingen worden getroffen. De afsluiting van het jaar 2017 wordt tegelijkertijd een moment wat de boeken ingaat als de herstart van Melis Logistics. Want hoewel de brand natuurlijk een onuitwisbare indruk heeft gemaakt, is de vervelende nasmaak dankzij de bouw van het nieuwe bedrijfspand verdwenen.

Melis Logistics 2.0 is klaar voor de toekomst – met jou!

Deel dit bericht met vrienden en familie