Melis Logistics is op zoek naar charters!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het Melishart gaat sneller kloppen van mooie samenwerkingen. Laagdrempelig, maar doeltreffend. Samen werken aan het beste resultaat, vruchten plukken van elkaars kracht, kennis en expertise. Dat geldt voor ons team, onze klant en onze dienstverlening. We zijn daarom weer op zoek naar charters, zowel vast als flexibel, om ritten door de hele Benelux te verzorgen.

We doen het samen

Samenwerken is bij Melis Logistics ook écht samenwerken. De ritten van charters worden op dezelfde manier meegenomen in de planning en de werkzaamheden verschillen niet de werkzaamheden van de Melismannen- en vrouwen. Door korte lijnen kunnen we snel schakelen en samen meer bereiken. We vinden het teamgevoel belangrijk. Daarom investeren we ook graag in langdurige samenwerkingen.

Altijd een oplossing

Melis Logistics is altijd op de weg te vinden. Niet gek dus, dat flexibiliteit een van de belangrijkste waarden binnen onze organisatie is. Meer dan eens krijgen we de vraag om ongepland een rit te rijden. Het antwoord is altijd ‘’ja’’. Met een beetje creativiteit en wilskracht is er immers altijd een passende oplossing te vinden. 

Als charter bij Melis Logistics kun je daarom zowel op vaste als flexibele basis werken. De ritten die je voor Melis rijdt kunnen op die manier prima gecombineerd worden met werkzaamheden voor andere werkzaamheden of werkgevers. Ook als je meer van vastigheid houdt hebben wij –natuurlijk- een oplossing. Vanuit de omgeving van Duiven worden immers veel bakbeesten op hun staart getrapt. Daar kunnen we jouw hulp ook goed bij gebruiken. 

Heb jij een chartermaatschappij die we zoeken? Laat het ons dan weten via info@melislogistics.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht met vrienden en familie