Melis Logistics & Kruidvat: nieuwe reclame-uitingen op de opleggers

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De samenwerking tussen Melis Logistics en Kruidvat, onderdeel van A.S. Watson, begon al lang geleden. Tegenwoordig rijden er vijftien Meliswagens om de goederen van Kruidvat van A naar B te krijgen, waarvan zeven in een nieuw jasje!

Melis helpt verrassen

Steeds verrassend, altijd voordelig. De slogan die bij menigeen bekend is en waar wij graag aan bijdragen. Lege schappen zijn niet de bedoeling, dus we doen ons uiterste best om de drogisterijen te voorzien van voldoende voorraad. Vanaf begin dit jaar is er een aantal nieuwe vrachtwagens bijgekomen om nog meer ritten voor Kruidvat te kunnen rijden. Deze stap betekende een uitbreiding van 54 naar maar liefst 135 ritten per week. En wat is er mooier dan dat grote aantal ritten uit te kunnen voeren in de huisstijl van de klant? We hebben zeven opleggers een nieuwe uitstraling gegeven, helemaal in de stijl van Kruidvat.

Melis Logistics in de huisstijl van de klant

De kleurencombinatie van rood en geel is ons natuurlijk niet onbekend, maar laat je niet afschrikken. Ook voor jouw organisatie passen we de wagens graag aan in een andere huisstijl. Dat brengt voordelen met zich mee: zo’n groot bakbeest valt op, dus eigenlijk zou je de wagens kunnen zien als rijdend reclamebord. Daarnaast betekent het dat je zelf geen chauffeurs hoeft op te leiden en niet hoeft te investeren in transportmiddelen. Dat hebben wij al voor je gedaan.

Op zoek naar nieuwe chauffeurs

Het aantal ritten dat we voor Kruidvat rijden is hoog. Maar daarmee zijn we er natuurlijk nog niet. We hebben een groot aantal klanten waar we iedere dag met veel plezier voor in de wagen stappen. Dat willen we graag blijven doen, en daarom zijn we op zoek naar CE-chauffeurs die staan te popelen om aan de slag te gaan in de winkeldistributie. Ben je in bezit van een CE-rijbewijs, inclusief code 95, en ben je klaar om aan de slag te gaan bij een van de mooiste bedrijven van Nederland? Solliciteer dan via deze pagina en sluit aan bij de Melis-familie.

Nog geen rijbewijs, maar wel de droom om als vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan? Wij bieden de mogelijkheid om jouw C- en/of CE-rijbewijs op onze kosten te behalen om je vervolgens bij ons team aan te sluiten. Meer weten over de Melis Driving Academy? Klik hier.

Deel dit bericht met vrienden en familie