Melis Logistics ontmoet jonge chauffeur in spé

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Enige tijd geleden ontving Melis Logistics een sollicitatie van Kyan (onlangs 6 jaar geworden). Deze jonge Arnhemmer wil – als hij later groot is – heel graag vrachtwagenchauffeur worden en besloot zijn interesse alvast kenbaar te maken. Natuurlijk werd Kyan uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, inclusief een rondleiding over het terrein én een ritje in de vrachtwagen. Het was een onvergetelijke dag!

Zesjarige vrachtwagenchauffeur

Hoewel het huidige team mooi gemêleerd is, van jong tot oud(er) en van man tot vrouw, ontving Melis Logistics nog niet eerder een sollicitatie van een zesjarige. Als vanzelfsprekend was er na het lezen van Kyans curriculum vitae en enthousiaste motivatiebrief geen spoortje twijfel om hem uit te nodigen voor een gesprek. Vanwege de verhuizing naar het nieuwe pand liet de afspraak iets langer op zich wachten, maar medio mei was het eindelijk zover. De toekomstige chauffeur kwam samen met zijn ouders en opa op bezoek!

Tekst loopt door onder de foto

Melis Logistics jonge vrachtwagenchauffeur

Een echte vrachtwagenkenner

Een talent als Kyan zou zó bij Melis Logistics aan de slag kunnen. Zo heeft hij reeds ervaring opgedaan met zijn eigen vrachtwagens ‘Siku’ en ‘Bruder’, kan hij maar liefst tot 100 (!) tellen, herkende hij alle vrachtwagenmerken al toen hij twee was én – last but not least – zingt hij alle liedjes van Henk Wijngaard probleemloos mee. En dat hij een echte kenner is bleek nogmaals toen hij langskwam: Kyan vertelde zonder moeite welke vrachtwagens Melis Logistics bezit. Wat een vakmanschap!

Zelf(s) even achter het stuur

Na een gezellige kennismaking op kantoor, onder het genot van heerlijke taart en chocolademelk, werd Kyan samen met zijn gezelschap rondgeleid. Het warehouse was interessant maar bij het zien van de vrachtwagens begonnen zijn pas echt te glimmen. Een ritje in een van onze wagens kon natuurlijk niet uitblijven. Tot zijn grote vreugde heeft Kyan zelfs nog achter het stuur gezeten. Omdat de enthousiasteling helaas nog íets te jong is voor het echte werk, verrasten wij hem met een mooi schaalmodel van een Melis Logistics vrachtwagen. Feest!

Het was een eer om jou en je familie te mogen ontvangen Kyan. Je bent een veelbelovende chauffeur in spé en we zien je over 12 jaar dan ook heel graag terug om je een baan als échte vrachtwagenchauffeur bij Melis Logistics aan te bieden.

Melis Logistics jonge vrachtwagenchauffeur

Deel dit bericht met vrienden en familie