Melis Logistics ook in tijden van Corona een betrouwbaar logistiek partner

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Betrouwbaarheid is één van onze kernwaarden. Met onze IFS-certificering willen wij de betrouwbaarheid en veiligheid van jouw producten waarborgen. De certificering houdt in dat wij over de juiste middelen en warehousing beschikken om jouw producten veilig op te slaan en van A naar B te brengen. Heb je dus nú tijdens de Coronacrisis een betrouwbare partner nodig die helpt met de transport van voedingsmiddelen? Melis Logistics staat voor je klaar.

In deze bijzondere tijd, waarin het Coronavirus voor onzekerheid kan zorgen, komt de IFS-certificering voor sommige bedrijven goed van pas. Binnen de voedingsindustrie speelt het IFS-certificaat namelijk een belangrijke rol. Het certificaat geeft aan dat je je als bedrijf aan de voedselveiligheid houdt. Met een score van 97,43% kan Melis Logistics dan ook met zekerheid zeggen dat we dat ook écht doen. Veel voedselketen hechten dan ook veel waarde aan het certificaat.

Coronavirus maatregelen

Met het IFS certificaat is het niet alleen mogelijk om producten op een veilige manier in het binnenland te vervoeren, ook transporteren wij producten binnen de Benelux en het Ruhrgebied. De maatregelen die genomen zijn rondom het Coronavirus houden wij ons zeer strikt aan. Wij willen namelijk niet alleen de veiligheid van jouw producten waarborgen, maar ook die van onze medewerkers.

Ook binnen Melis hebben wij diverse maatregelen getroffen. Zo zijn onze kantoren gesplitst, komen medewerkers niet dichter bij elkaar dan die 1,5 meter afstand. Daarnaast hebben wij onze chauffeurs diverse middelen meegegeven om zichzelf en anderen zo goed mogelijk te beschermen. Denk hierbij aan papieren handdoekjes, desinfectiegel, maar ook een jerrycan met water zodat de chauffeurs overal hun handen kunnen wassen. Ons team staat voor onze huidige én nieuwe klanten dag en nacht klaar.

Betrouwbaar logistiek partner

Ben je dus op zoek naar een betrouwbaar logistiek partner die jou kan helpen met de transport of opslag van voedingsmiddelen? Melis Logistics helpt je graag. Wij ontzorgen jou, ook in de Coronatijd, van A tot Z. Neem hier contact met ons op. Wil je meer weten over de IFS-certificering? Lees er hier alles over.

Deel dit bericht met vrienden en familie