Melis Logistics rijdt vanaf 2019 nóg meer voor Lidl

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het is alweer vier jaar geleden dat Melis Logistics een prettige samenwerking is aangegaan met supermarktketen Lidl. Met het oog op de toekomst vinden er vanaf 2019 echter twee veranderingen plaats: Lidl verhuist haar distributiecentrum van Tiel naar Oosterhout en wíj verdubbelen onze vrachtwagens van vier naar acht!

Lidl Tiel verhuist naar Oosterhout

Met het nieuwe pand in Oosterhout, dat maar liefst 54.000m2 telt, claimt Lidl het ‘grootste en meest duurzame distributiecentrum van Europa’ te hebben gebouwd. Begin 2019 hoopt de supermarktketen dit distributiecentrum in gebruik te nemen. Tot die tijd blijven zij opereren vanuit hun huidige locatie in Tiel, waar Melis Logistics dagelijks vier vrachtwagens aan het dock zet. Met de grootste zorgvuldigheid en accuratesse wordt het assortiment naar de verschillende winkels vervoerd alwaar de producten in de schappen, en even later in jouw winkelkar belanden.

Derde recent uitgebreide samenwerking voor Melis Logistics

Zodra de verhuizing naar het Gelderse Oosterhout, net onder de rook van Nijmegen, afgerond is, vergroten wij eveneens onze dienstverlening. Verdubbelen, maar liefst. In het nieuwe jaar rijden wij namelijk iedere dag met acht vrachtwagens om de winkeldistributie van de Lidl in goede banen te leiden. Na A.S. Watson en Rittal Nederland is de Lidl het derde voorbeeld van een prachtige samenwerking die vanwege wederzijdse tevredenheid recent is uitgebreid. Mede dankzij onze flexibiliteit zijn wij altijd in staat om onze diensten mee te schalen met de wensen van de klant en een passende oplossing te blijven bieden. Mede daarmee, en met de klantvriendelijke benadering tijdens het laden en lossen, hopen wij nog lang het verschil te kunnen maken.

Vacature: vrachtwagenchauffeur CE

Woon jij in de omgeving van Oosterhout, bezit je jouw CE-rijbewijs (en code 95) en ben je op zoek naar een veelzijdige baan als vrachtwagenchauffeur? Dan is dit DE kans om 2019 knallend te beginnen! Je wordt ingepland middels een maandrooster waardoor je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Dat is wel zo prettig voor ons beiden. Bekijk hier de vacature en solliciteer direct.

Deel dit bericht met vrienden en familie