Melis Logistics schittert in RTL Transportwereld

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Nadat Melis Logistics vorige week al landelijke furore maakte in het NOS Journaal, was het deze week de filmploeg van RTL Transportwereld die de Dijkgraaf wist te vinden. Zij legden het nauwe samenspel van Harbers Trucks (leverancier van de Volvo trucks), Thermo King (leverancier van de koelmotoren) Carrosseriefabriek Heiwo (leverancier van de trailers) en ondergetekende (de dankbare klant) vast op beeld. Het item is aanstaande zondag om 17:00 op RTL 7 te zien .

RTL Transportwereld

RTL Transportwereld is hét wekelijkse televisieprogramma
over trends en ontwikkelingen in de transport en logistiek.”

Melis opnieuw in de media

Dat Melis Logistics met regelmaat investeert in uitbreiding van het wagenpark is al langer bekend. Zo scrollen de trouwe Facebook fans geregeld langs afbeeldingen van nieuw materiaal. Nu is de toename ook bij RTL Transportwereld niet onopgemerkt gebleven: de vijf recentelijk aangeschafte koeltrailers vormden een mooie aanleiding voor een item in het succesvolle programma. Afgelopen maandag verschenen de camera’s op ons terrein en werden zowel de materialen als de leveranciers ervan – en natuurlijk Marwin – op beeld vastgelegd. Wij zijn trots op de landelijke aandacht voor deze waardevolle partners.

Tekst gaat door onder de foto

Melis Logistics koeltrailer

Samenwerking met Harbers en Heiwo

De nieuwe koeltrailers zijn het rijdende bewijs van de fijne samenwerking tussen Melis, Harbers en Heiwo. Harbers Trucks, eveneens (onder andere) gevestigd in Duiven, verzorgt al jaren de levering van nieuwe en gebruikte Volvo trucks. Inmiddels bestaat de helft van ons wagenpark uit deze Zweedse vrachtwagens. De koeltrailers die mede hieraan gekoppeld worden, zijn afkomstig van Carrosseriefabriek Heiwo, naar eigen zeggen ‘de grootste Nederlandse specialist in klantspecifieke carrosseriebouw van top kwaliteit’. Ook de samenwerking met Heiwo is niet van gisteren, maar gaat al veel langer terug. Zij zijn mede verantwoordelijk voor onze kasten- en koeltrailers, waarbij zij de koeltrailers voor aflevering al van de Thermo King koelmotoren voorzien. Kortom: Harbers en Heiwo leveren ons het complete materiaal waarna wij direct aan de slag kunnen. Wij kunnen dan ook zonder twijfel vaststellen dat de genoemde partijen een belangrijk aandeel in onze groei hebben gehad – en nog steeds hebben. Dankzij hun betrouwbare materialen, gecombineerd met onze chauffeurs, kunnen wij onze (toekomstige) klanten blijven bedienen en de beloofde kwaliteit blijven leveren.

RTL 7: ‘Meer voor Mannen’

Hoewel RTL 7 zichzelf omschrijft als de enige échte mannenzender van Nederland, en wij ons onlangs nog inzetten voor meer vrouwen in de transportwereld, stemmen wij aankomende zondag natúúrlijk af op het televisiekanaal. RTL Transportwereld begint om 17:00 en duurt een half uurtje. Mocht je de uitzending zondag helaas niet kunnen zien, dan wordt het zaterdag 28 april aanstaande om dezelfde tijd herhaald.

Zoek jij een loyale partner voor het koeltransport van jouw onderneming? Melis Logistics heeft dé middelen om jouw producten veilig en snel te vervoeren, waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bel naar 026 – 361 11 333 voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht met vrienden en familie