Melis Logistics slaat de handen ineen voor Europese samenwerking

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De Europese wegen zijn onze chauffeurs allang niet vreemd meer, zij kunnen deze routes intussen ongetwijfeld wel dromen. Dat is ook u vast niet ontgaan; op weg naar uw vakantiebestemming heeft u misschien wel eens een Melis vrachtwagen gespot. En dat komt goed uit! Want ook buiten de landsgrenzen is Melis graag dé vertrouwde, logistieke partner die mee- en vooruitdenkt. Die er samen met u, de klant, voor zorgt dat het transport, zowel nationaal- als internationaal, zo efficiënt en professioneel mogelijk geregeld wordt.

Een grensverleggende relatie

Om onze internationale positionering nog meer te ontwikkelen, en daarbij mooie relaties (verder) te laten opbloeien, hebben wij ons huidige pakket recentelijk uitgebreid met een nieuwe internationale samenwerking met VLS Group. Dit is geen onbekende partij: tot op heden verzorgde Melis reeds het transport van gevaarlijke stoffen en stukgoed voor VLS Group Nederland, wat plaatsvond in Rotterdam. De samenwerking is nu uitgebreid door ook de Belgische landsgrenzen te betreden: vanaf nu wordt ook het containertransport vanuit de haven van Antwerpen door ons verzorgd.

VLS Group
Met alleen al een magazijnruimte van ruim 200.000m2 is deze wereldwijd georiënteerde partij geen kleine speler op de logistieke markt. Al in het jaar 1616 ontstond dit bedrijf in Amsterdam, waarna het een enorme ontwikkeling doormaakte, verschillende bedrijfsnamen kreeg en uiteindelijk 14 jaar geleden werd omgedoopt tot VLS Group. Net als Melis Logistics, is VLS Group een professionele partner in het aanbieden van opslag-, handling- en logistieke capaciteiten. Zij bedienen hiermee de internationale markt, met een grote focus op West-Europa en Azië, wat hen een veelzijdige dienstverlener maakt. Wij zijn dan ook enorm trots op de mooie uitbreiding van de bestaande relatie tussen Melis Logistics en VLS Group.

Wilt u meer weten over het internationaal transport van Melis Logistics? Neem dan contact met ons op. Dat kan bijvoorbeeld via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

 

  

Deel dit bericht met vrienden en familie