Melis logistics vergroot crossdockplein

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis hebben we altijd diverse doelen voor ogen. Eén van die doelen is om in de toekomst te groeien op het stukgoedvervoer. Ook wel samengestelde ritten van diverse klanten. Sinds kort hebben wij de eerste hand gelegd aan dit doel. We hebben namelijk ons Crossdock plein vergroot. Hierdoor zijn we nog flexibeler en hebben we meer ruimte voor onze huidige én toekomstige stukgoed klanten.

Het is niet onbekend dat wij bij Melis Logistics leveren aan zowel b2b als b2c klanten. We rijden dan ook diverse stukgoedritten op een dag voor onze klanten. Het leveren van goederen kan door middel van kooiaap met een los-laadklep. Omdat we graag onze doelen nastreven willen we in de toekomst meer stukgoedvervoer gaan organiseren. Daarom hebben we momenteel onze crossdock ruimte vergroot naar 300 laadmeters. In de toekomst hebben we echter de mogelijkheid om deze minimaal te verdubbelen.

Crossdock vergroot

Het crossdock is de ruimte waar wij de pallet met goederen van klanten tijdelijk neerzetten in het juiste postcode vak. Dat betekent dat een zending wordt opgehaald door auto A, gelost wordt bij Melis Logistics en in de avond of nacht wordt auto B op de route geladen voor de volgende dag. Wat Melis uniek maakt is dat wij niet verbonden zijn aan een partnernetwerk. Dat houdt in dat wij de zendingen de volgende dag met eigen auto’s leveren. Als je van een partnernetwerk gebruik maakt, heb je minimaal één keer extra overslag waardoor de kans op schade toeneemt. Dit is iets wat wij mij Melis te allen tijde willen voorkomen.

Stukgoedvervoer voor jou

Door de toename van ons crossdock hebben wij nog meer ruimte om de goederen van onze klanten én aanstaande klanten tijdelijk op te slaan. Ben jij op zoek naar een partner die jou kan helpen met stukgoedvervoer? Melis rijdt graag voor jou. Neem contact met ons op via 026-3611333.

Deel dit bericht met vrienden en familie