Melis Logistics verrast met nieuwe Krone trailers voor Kruidvat

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Wie een rode vrachtwagen ziet rijden, legt vaak direct een link met Melis Logistics. De kleur is, samen met de gele tint, inmiddels een visueel herkenningspunt geworden. Maar, wij zijn niet het enige bedrijf met deze huiskleur. Onlangs is ons wagenpark uitgebreid met vier nieuwe – rode – Krone trailers. De vertrouwde Melis’ opdruk heeft hier echter plaatsgemaakt voor de bekende Kruidvat huisstijl. Heb jij de nieuwe trailers al gespot op de weg?

Nieuwe Krone trailers

Het wagenpark van Melis Logistics bestaat uit een groot aantal Krone trailers. Een aantal zijn uitgerust met dubbele verdampers voor koeltransport, de andere opleggers – zoals deze vier nieuwe – zijn dat niet en worden gebruikt voor non-food transport. Winkeldistributie voor Kruidvat/A.S. Watson bijvoorbeeld. De nieuwe trailers komen goed van pas, want wij rijden maar liefst 54 (!) ritten per week voor de keten. Zo kun jij te allen tijde jouw inkopen (blijven) doen en word je niet ‘verrast’ door lege schappen in de winkel. Kruidvat moet haar slogan “steeds verrassend, altijd voordelig” immers uitsluitend op een positieve manier blijven waarmaken.

Kom je een van de nieuwe Kruidvat trailers, of een ander onderdeel van ons wagenpark, tegen? Maak een foto en deel deze op Instagram met #Melisopderit! Doe dit natuurlijk alleen als je stilstaat.

De Melis Logistics trailer(s) in jouw huisstijl

Omdat naamsbekendheid een belangrijk onderdeel is van het succes van een organisatie, bieden wij – zoals hier bij Kruidvat – de mogelijkheid om goederen geheel in jouw eigen huisstijl te vervoeren. De Melis’ chauffeur rijdt in onze vrachtwagen met jóuw bedrijfsnaam en -logo op de zijkant en jóuw goederen in de laadruimte. De perfecte ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Jij hoeft niet te investeren in (opleiding van) chauffeurs of dure transportmiddelen, maar plukt de vruchten van onze middelen, de jarenlange ervaring én natuurlijk onze deskundige professionals. Win-win!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons nationale transport, in misschien wel jouw eigen huisstijl en ben je benieuwd wat Melis Logistics voor jou kan betekenen? Bel naar 026 – 361 13 33 en wij beantwoorden graag al je vragen!

Deel dit bericht met vrienden en familie