Melis Logistics verwelkomt drie nieuwe transportplanners

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Met een wagenpark dat uit ruim honderd vrachtwagens bestaat en razendsnel groeit, is een vlekkeloze planning essentieel. De wagens worden immers aangeschaft vanwege een toenemende klantvraag en dienen zoveel mogelijk onderweg te zijn. Om de aanhoudende groei op alle fronten te kunnen blijven bijbenen, zijn er recentelijk maar liefst drie nieuwe (assistent) planners gestart bij Melis Logistics. Roy, Bjorn en Duncan stellen zich graag aan je voor.

Nieuwe planner: Roy Hijl

Hij heeft aan weerszijden van het loket gewerkt en kent het klappen van de zweep dan ook als geen ander: Roy Hijl (37) verruilde zijn baan bij Koeltrans voor een functie als transportplanner op ons Duivense hoofdkantoor. Dankzij zijn jaren ‘op de vrachtwagen’ én als importplanner brengt de in Gendt woonachtige Roy waardevolle ervaring met zich mee. Minder ervaring heeft hij nog met het vaderschap: eind oktober werden hij en zijn vriendin ouders van een dochtertje. Welkom bij Melis Logistics, Roy!

Nieuwe assistent planner: Bjorn Schuster

Bjorn Schuster (30) maakte recentelijk de overstap van Beekman Transport in Apeldoorn, de stad waar hij tevens woont met zijn vrouw en dochtertje. Vanaf januari is de balans in huis weer gelijk met de komst van hun zoon (de aanmelding voor de Melis Driving Academy 2037 ligt klaar, Bjorn!). Met ruim zeven jaar ervaring als warehouse planner heeft de van oorsprong Groninger het logistieke vak goed verkend en is hij klaar voor een toekomst bij Melis Logistics. Succes, Bjorn!

Nieuwe planner: Duncan Grieson

Een Arnhemmer werkzaam in Nijmegen: het kón natuurlijk ook niet goed gaan. Duncan Grieson (35, samenwonend met vriendin Meng) werkte tot medio oktober als transportplanner bij Broekman Logistics en halveert nu zijn reistijd door in Duiven aan de slag te gaan. Hij heeft, net als de twee collega’s hierboven, zijn sporen in de logistieke wereld al aardig verdiend en is met veel enthousiasme aan zijn dienstverband bij Melis Logistics begonnen. Wij hopen dat je je draai al een beetje gevonden hebt, Duncan!

Solliciteer nu!

Ben jij de volgende die een arbeidsovereenkomst van Melis Logistics tekent? Wij kunnen nog genoeg extra handen gebruiken! Van allround vrachtwagenchauffeur tot kraanchauffeur en charter: de mogelijkheden zijn net zo breed als onze dienstverlening. Bekijk de vacatures via werkenbijmelis.nl/vacatures en solliciteer vandaag nog!

Van links naar rechts: Duncan, Bjorn en Roy

Deel dit bericht met vrienden en familie