Melis Logistics verzamelt jouw historisch materiaal

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Heb jij mooie foto’s, herinneringen en/of anekdotes uit de tijd van Melis Transport? In het kader van het honderdjarig jubileum ontvangen wij dit graag!

Dit jaar bestaat Melis Logistics, opgericht als Melis Transport, maar liefst honderd jaar. Om deze feestelijke mijlpaal over een paar maanden éxtra feestelijk aan te kleden, roepen wij je heel graag op om oude foto’s en/of herinneringen van het familiebedrijf met ons te delen.

Deel jouw historisch Melis-materiaal

Heb je bijvoorbeeld in het verleden bij Melis Transport gewerkt of ben je wat meer recent aangehaakt bij Melis Logistics? Heb je een leuke anekdote over een van de voorgaande directeuren (Marinus, Adrianus en Adri) of misschien wel over Marwin, die zelf ook alweer 14 jaar aan het roer staat? Ligt er nog een fotoalbum met beeldmateriaal van onze oude vrachtwagens of medewerkers op zolder? Wat je ook hebt; wij zijn heel benieuwd!

Je kunt jouw beeld, anekdote of herinnering aanleveren via 100jaar@melislogistics.nl. Bedankt voor je bijdrage én natuurlijk voor je onvoorwaardelijke steun in de afgelopen jaren. Alleen samen kunnen we blijven groeien.

Melis Transport historie

 

Deel dit bericht met vrienden en familie