Melis Logistics voegt Peugeot Partners toe aan klein wagenpark

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics is altijd onderweg. Niet voor niets introduceerde kartrekker Marwin in het verleden al eens de hashtag #Melisopderit, waarmee foto’s van de vrachtwagens in hun natuurlijke habitat gedeeld worden. Sinds kort zijn de chauffeurs van Melis Logistics niet alleen onderweg in hun trucks en bakwagens, maar stappen zij ook in auto’s van bescheidener formaat. Er zijn namelijk twee Peugeot Partners aangeschaft om vanuit het hoofdkantoor in Duiven naar de diverse standplaatsen te rijden.

Standplaatsen van Melis Logistics

Hoewel de werkzaamheden natuurlijk grenzeloos zijn, werkt Melis Logistics vanuit negen verschillende standplaatsen. De bekendste locatie is waarschijnlijk Duiven. De afgelopen tijd heb je namelijk veel kunnen lezen over het prachtige nieuwbouwpand. Maar, daarnaast vertrekken onze chauffeurs ook vanuit het midden en zuiden des lands én België (Antwerpen haven). Onze klanten, zoals Jumbo, Lidl en Kruidvat, beschikken immers over verschillende distributiecentra van Weert tot Woerden en daartussen. Omdat de vrachtwagens veelal op deze (klant)locaties gestald staan, is er nu geïnvesteerd in twee Peugeot Partners. Pendelpartners, wel te verstaan.

Peugeot Partner: de betrouwbare bestelwagen

De Peugeot Partner staat al jaren bekend als een betrouwbare bestelwagen. Wie regelmatig op de snelwegen rijdt, is de Franse auto ongetwijfeld al vaak tegenkomen. Omdat de Peugeot Partner over drie zitplaatsen beschikt, kunnen de chauffeurs (indien rooster technisch mogelijk) gezamenlijk heen- en weer pendelen. Zo wordt deze afstand niet gereden door twee of drie auto’s, maar slechts één. Als vanzelfsprekend scheelt dit brandstof, wat bijdraagt aan het milieu. En dat is natuurlijk iets waar Melis Logistics zich graag voor inzet. Win-win!

Nieuwe huisstijl

Wat het ongetwijfeld meest opvalt bij het zien van de twee nieuwe auto’s, is de afwijkende huisstijl. De Peugeot Partners zijn namelijk niet geel, maar sneeuwwit. Deze stijl is iets waar je in de toekomst zeker meer van gaat zien: het voltallig klein materiaal van Melis Logistics wordt voortaan namelijk uitgevoerd in de wit/rode kleursamenstelling. Dat wit niet alleen een frisse- maar vooral een populaire kleur is, getuigt het feit dat deze al jaren met stip op één staat als het gaat om meest gekozen autokleuren. Wij zijn erg tevreden over de nieuwe uitbreiding van ons klein wagenpark en hopen hiermee onze chauffeurs een efficiënte mobiliteitsoplossing te bieden.

Woon jij in de buurt van ons hoofdkantoor in Duiven en wil je graag als chauffeur aan de slag, maar heb je geen eigen auto? Geen probleem! Je stapt aan de Dijkgraaf in jouw vrachtwagen of rijdt met een van de nieuwe Partners naar een andere standplaats. Wij zorgen er graag voor dat ook jij altijd #opderit bent. Kijk op werkenbijmelis.nl voor actuele vacatures!

Deel dit bericht met vrienden en familie