Melis Logistics voor de derde keer op rij FD Gazelle

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis staan we graag stil bij bijzondere momenten en mijlpalen. Afgelopen week beleefden we zo’n bijzonder moment. Wij zijn namelijk voor de derde keer op rij (!) door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat houdt in dat wij FD Gazelle 2020 in de regio Oost, in de categorie groot zijn.

Deze mooie prijs wordt ieder jaar door het Financieele Dagblad uitgereikt aan ondernemingen die dat jaar het snelst zijn gegroeid. Dat wij voor de derde keer zijn uitgeroepen betekent dat we onder andere een omzetgroei van minimaal 20% in de voorgaande drie jaar behaalden en waarbij ons laatste jaar winstgevend is afgesloten. Het gaat echt niet alleen om omzet, maar ook om personeelsgroei en behaalde winst.

Inzet beloond

We zijn onwijs trots op deze mooie prijs. Afgelopen jaar hebben we ons met z’n allen ingezet en dat is beloond. Ook voor volgend jaar hebben we weer mooie doelen gesteld.

Goud in handen

Of we nog meer goud in handen hebben, horen we op donderdag 19 november. Dan worden onder andere de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen uitgereikt en wordt de winnaar van de top 100 onthuld. Wij zijn nu al zo trots als een pauw en kijken uit naar Gazellige middag, die we in deze tijd online bijwonen.

Deel dit bericht met vrienden en familie