Melis Logistics voorziet in vervoer en opslag van zonnepanelen

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Zonnepanelen zijn rendabel, duurzaam en de opgewekte energie kan tijdelijk worden opgeslagen. Geen wonder dat veel particulieren en ondernemers heil zien in zonnepanelen. Door deze toenemende vraag, neemt ook de vraag naar transport én opslag hiervan toe. Daar kunnen wij over meepraten, want sinds vorig jaar augustus ondersteunen wij ESTG uit Heteren en een andere zonnepanelenleverancier met deze dienstverleningen.

Betrouwbare vervoerder in zonnepanelen

Zonnepanelen zijn enorm gewild. De groei is te danken aan prijsdalingen en meer duurzame bewustwording bij zowel particulieren als bedrijven. ESTG en een andere zonnepanelenleverancier zijn er het levende bewijs van dat zonnepanelen aan populariteit winnen. Zij zagen hun voorraad én de vraag naar deze energie-opwekkers toenemen. Sinds vorig jaar zomer mogen wij deze vooraanstaande bedrijven dan ook tot onze klantenkring rekenen. Om de pieken in de voorraad van zonnepanelen op te vangen, verzorgen wij voor ESTG voor een deel de opslag en het transport van deze kwetsbare goederen. Onze andere klant zocht vanwege de groei naar een betrouwbare vervoerder voor de transport van zonnepanelen. Daarin bleken wij de juiste partner. Een gegeven waar wij natuurlijk trots op zijn.

Precisie klus

Het vervoeren van zonnepanelen is een precisie klus waarvoor wij graag onze handen uit de mouwen steken. Dankzij onze modern uitgeruste vrachtwagens is ook deze vorm van transport in hoogst haalbare kwaliteit mogelijk. Met veel zorg transporteren wij de zonnepanelen op pallets naar de ontvanger. Door middel van onze kooiaap – een losse heftruck die nagenoeg aan iedere vrachtwagen bevestigd kan worden – kunnen we de pallets op elke gewenste locatie bij iedere klant neerzetten. Evenals het vervoer, gebeurt ook de opslag met uiterste zorg in onze immense hal. Voor ESTG slaan wij de zonnepanelen tijdelijk in een schone en goed verwarmde hal op om het bedrijf tijdens piekmomenten te ontzien.

Betrouwbare partner

Als we alle voorspellingen mogen geloven, blijft de vraag naar zonnepanelen groeien. Genoeg reden om jouw opslag en transport van dit bijzondere goed aan Melis Logistics toe te vertrouwen. Bekijk hier meer informatie over zonnepanelen transport.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare transportpartner die ervoor zorgt dat jouw zonnepanelen veilig, heel en snel hun eindbestemming bereiken of wil jij je goederen ergens veilig opslaan? Dan ben je bij Melis Logistics aan het juiste adres. Bel 026 – 36 11 333 voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht met vrienden en familie