Melis Logistics voorziet trailers van Isolatieshop reclame

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Onze chauffeurs rijden heel wat af. Ze kennen niet alleen in Nederland blindelings de weg, maar ook in Duitsland en België. Voor Isolatieshop rijden onze mannen dan ook dagelijks stukgoed zendingen door de Benelux en naar onze Oosterburen. Vanaf nu zal dat niemand meer ontgaan, want we hebben vier trailers voorzien van Isolatieshop reclame.

Isolatieshop

In de afgelopen jaren hebben al veel mooie relaties hun nationale en internationale transport aan Melis toevertrouwd. Eén van die relaties is Isolatieshop. Het in 2010 opgerichte bedrijf wilde de isolatiebranche op zijn kop zetten. Ze noemen zichzelf dan ook ‘de specialist in isolatie’. Omdat ze ruim 500.000 m2 aan isolatiemateriaal hebben liggen, kunnen ze snel leveren. Sinds halverwege 2019 zijn wij de gelukkige partij die dagelijks stukgoed zendingen voor Isolatieshop mag rijden. Isolatieshop is dan ook een zeer gewaardeerde klant van Melis.

Kooiaaptrailers

Om de trailers meer op te laten vallen hebben wij twee kooiaaptrailers, een tautliner en één tautliner met los- en laadklep voorzien van Isolatieshop reclame. Hier op is het logo en de website van Isolatieshop te zien. Met de kooiaaptrailers verzorgen wij onder andere het bouwmaterialen transport. Wij doen dit met uiterste zorg. Met (inter)nationaal transport van Melis Logistics bereikt alles zijn bestemming – dit natuurlijk in perfecte conditie en binnen het gewenste tijdsbestek.

Melis Logistics: jouw logistiek partner

Ondanks dat we al prachtige klanten hebben waarvoor we dagelijks de weg op gaan, kan het Melis Logistics nooit te veel zijn. Wij hebben dan ook nog ruimte voor een soortgelijke klant. Wat we hiermee bedoelen: wij rijden graag stukgoed zendingen die we vervolgens leveren met kooiaap. Dus mocht je denken: dat wil ik ook. Melis Logistics is jouw betrouwbare, logistiek partner. Niets is ons te gek. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen op 026 – 36 11 333. Wie weet rijden onze chauffeurs binnenkort ook voor jouw organisatie.

Deel dit bericht met vrienden en familie