Melis Logistics wint FD Gazellen Award 2018!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het feestgedruis gaat voorlopig nog even door, want Melis Logistics is uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee winnaar van de FD Gazellen Award 2018! Medio november vindt de feestelijke uitreiking plaats in Apeldoorn, waar er zelfs een gouden FD Gazellen Award te winnen valt…

FD Gazellen Award

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financiële Dagblad, onderdeel van FD Mediagroep. Deze prestigieuze ondernemersprijs worden dit jaar voor de 15e keer uitgereikt aan Nederlandse bedrijven die de afgelopen drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsloten. Dit jaar is het bemachtigen van de prijs extra bijzonder, want de organisatie heeft de criteria ten opzichte van de voorgaande jaren flink aangescherpt. Zo is de ondergrens voor deelname verhoogd en worden ook onderdelen als winstmarge en personeelsgroei meegewogen. Het feit dat Melis Logistics op alle fronten heel hard groeit, is dan ook niet onopgemerkt gebleven bij Het Financiële Dagblad en wordt bekroond met een FD Gazellen Award. Marwin Melis is als vanzelfsprekend enorm trots op deze prijs: “Dat wij uitgerekend in dit bijzondere jaar een FD Gazellen Award bemachtigen, is de gouden kroon op een al gouden jaar.”

Bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award

De winnende bedrijven zijn onderverdeeld in twaalf categorieën, vervolgens opgedeeld in vier regio’s (Noord, Zuid, Oost en West) en tot slot nog eens gerangschikt in drie omzetklassen. De top drie van iedere categorie wordt beloond met een extra bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award. Tijdens de officiële, feestelijke uitreiking op 13 november aanstaande in Apeldoorn zal blijken of Melis Logistics tot deze felbegeerde top behoort en de gouden trend nog even voortzet.

Deel dit bericht met vrienden en familie