Melis Logistics zoekt Benelux charters

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Doorgaans wordt het beste resultaat behaald door de handen ineen te slaan en samen te werken. Door de vruchten te plukken van elkaars kracht, kennis en expertise. Dat geldt natuurlijk voor onze medewerkers, maar zeker ook voor de dienstverlening richten onze klanten. Om de beoogde groei te kunnen blijven realiseren, zoekt Melis Logistics flexibele én vaste charters die –  vanuit diverse standplaatsen in Gelderland – ritten door de hele Benelux verzorgen.

“Wij voelen onszelf geen externe partij”

Hoewel de vrachtwagen en de chauffeur officieel gezien niet van ons zijn, de trailer daarentegen wel, zien en behandelen wij het wel als ‘eigen’. De ritten worden op dezelfde wijze meegenomen in de planning en ook de daadwerkelijke werkzaamheden verschillen niet. De lijnen zijn kort, de onderlinge coöperatie daarentegen hopelijk héél lang. Een partij die reeds charters voor ons verzorgt, herkent dit gebruik: “De samenwerking met Melis Logistics is enorm prettig en laagdrempelig. Wij worden volledig opgenomen in het reguliere reilen en zeilen binnen het bedrijf en voelen onszelf daardoor eigenlijk geen externe partij.”

Vaste of flexibele charter

Flexibiliteit staat bij ons torenhoog in het vaandel. Het is niet alleen spreekwoordelijk de rode draad die door onze organisatie loopt, maar het zijn letterlijk de rode wagens die je op de weg ziet rijden. Deze wagens rijden hun vaste routes, maar worden ook meer dan eens ad-hoc opgeroepen. In overleg is alles mogelijk en ‘Nee’ kennen wij alleen in ‘Neem een kopje koffie terwijl wij alvast een oplossing zoeken’. Als charter bij Melis Logistics kun je daarom zowel op vaste als flexibele basis werken, waardoor je de ritten eventueel naadloos combineert met andere bedrijven en werkzaamheden. Houd je van vastigheid? In dat geval zorgen we er graag voor dat je op een vaste standplaats wordt ingedeeld. Zo wordt iedereen geholpen – jij, wij en de eindklant – en wordt er weer een stukje groei gerealiseerd. Samen komen we verder.

Heb je een chartermaatschappij of werk je als charterchauffeur? Bekijk dan hier de oproep en rijd binnenkort met de prachtige Melis-trailer door de Benelux!

Deel dit bericht met vrienden en familie