Melis Logistics zorgt voor jouw CE-rijbewijs!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Ben jij in het bezit van een geldig C-rijbewijs (inclusief code 95) en droom jij stiekem van iets groters? Dan heeft Melis Logistics deze maand een interessant aanbod voor jou. Lees snel verder en misschien rijd jij binnenkort wel rond in een Melis trekker-oplegger combinatie!

Eerder berichtten wij al over de Melis Driving Academy, een uniek initiatief waarmee wij onze eigen chauffeurs gaan opleiden. Momenteel worden achter de schermen de laatste voorbereidingen getroffen en wordt alles klaargestoomd voor de lancering begin 2018. Maar – ook vóór die tijd zetten wij een extra stap in het werven van onze professionals. Tot medio november hebben wij daarom een aantrekkelijk aanbod voor de ambitieuze chauffeurs die het graag hogerop zoeken.

Droom jij van een baan bij ons transportbedrijf?
Ben jij in het bezit van een C-rijbewijs – waarmee je een vrachtauto mag besturen met een massa van meer dan 3500 kilo – inclusief code 95, heb je al enige ervaring in de (distributie)transportwereld en wil jij graag meer? Ben je toe aan een grotere uitdaging? Melis regelt het voor je! Wij zorgen voor een upgrade van jouw huidige C- naar een CE-rijbewijs met code 95 zodat jij voortaan in een vrachtwagen mét aanhanger de weg op mag.

Als kers op de taart ontvang je naast het CE-rijbewijs ook een (een- of meerjarige) arbeidsovereenkomst bij Melis Logistics, zodat je bent verzekerd van een leuke uitdaging in een razendsnel groeiende organisatie. Je kunt jouw nieuwe rijbewijs dus direct na het behalen goed gaan benutten!

Zie jij deze prachtige kans wel zitten en word je graag het nieuwe Melis familielid? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken er naar uit, want samen worden dromen werkelijkheid.

Deel dit bericht met vrienden en familie