Melis neemt u graag op in de familie!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Zit u al enige tijd te denken aan een carrière als chauffeur? Of heeft u stiekem altijd al chauffeur willen worden? Ga dan de uitdaging aan bij Melis Logistics! Het is immers nooit te laat. Samen zorgen we er via het zij-instroom traject voor dat uw droom werkelijkheid wordt!

Chauffeurs uit de regio
Het gaat gelukkig weer beter met de economie en er zijn dan ook veel nieuwe chauffeurs nodig. In 2016 en 2017 worden er daarom 2000 nieuwe chauffeurs opgeleid via het Sectorinstituut Transport en Logistiek van de overheid. Tot begin volgend jaar kunt ook u nog uw kans grijpen! Bent u woonachtig in de omgeving Arnhem-Doetinchem? Solliciteer dan bij Melis en ga aan de slag met het zij-instroom traject. Wij zouden namelijk graag meer mensen uit de regio verwelkomen in ons team! Bij deze opleiding hoort een baangarantie van minimaal een jaar. Wij nemen zowel jongeren als mensen die al jarenlang actief zijn op de arbeidsmarkt aan tot de leeftijd van vijftig jaar. Zo zorgen we voor een goede mix van innovatie en jarenlange ervaring. Bij gelijk geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar de jonge generatie, dit in verband met onze lange termijn visie.

Een toekomst bij Melis
De opleiding wordt gefinancierd door Melis, de overheid en uzelf. Voor de meeste onderdelen geldt dat uw lesgeld voor maar liefst 90% wordt vergoed: 80% door overheidssubsidies en 10% door Melis. De subsidie zal door ons aangevraagd worden en geldt alleen voor het lesgeld. Leermiddelen en examens vallen daar bijvoorbeeld niet onder. Tijdens het opleidingstraject wordt u stap voor stap voorbereid op het werk als volwaardig chauffeur. In deze periode kunt u van ons verwachten dat we betrokken zijn bij uw proces en benieuwd zijn hoe het gaat. Zo werken we samen toe naar een mooie toekomst bij Melis Logistics, een warm familietransportbedrijf waar we samen elke uitdaging aangaan en gezamenlijk onze doelen nastreven. Dit doen we door hard te werken en voor een goede balans ook op tijd ruimte te maken voor ontspanning en plezier.

Wilt u meer weten over het zij-instroom traject? Kijk dan op https://www.stlwerkt.nl/werken/2000-chauffeurs-gezocht. Bent u geïnteresseerd in het traject? Stuur dan een duidelijke cv met motivatiebrief naar vacature@melistransport.nl.

Deel dit bericht met vrienden en familie