Melis Party op zaterdag 14 mei

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het is eindelijk weer zover. We kunnen weer bij elkaar komen, dit keer niet voor het werk, maar voor een heus feestje. Want vanavond vindt de Melis Party weer plaats: het leukste bedrijfsfeest in de regio!

Muzikale knallers

De Melis Party staat niet voor niets bekend als een goed feest, want elk jaar zorgen wij voor de beste muzikale knallers om ieders voeten van de grond te krijgen. Op het menu dit jaar: ‘Hitmachine’ DJ Wilco en de legendarische volkszangers Dave van Well en Joey Hartkamp. En wat is een goed feest zonder feestmuziek? Daarom is ook Het Feestteam (i.p.v. Frank van Etten) zaterdag van de partij om voor de nodige après-ski hits te zorgen. Dat wil je niet missen!

Heerlijk vertoeven

Van al dat feesten krijgen we natuurlijk honger en dorst. Maak je geen zorgen, daar hebben we ook aan gedacht. Slagerij Putman vult onze magen met de heerlijkste BBQ gerechten en Bar Florian staat klaar om ons te voorzien in ijskoude, goudgele rakkers om al dat lekkers mee weg te spoelen.

Locatie: Impact 79, 6921 RZ Duiven
Tijd: van 16:00 tot 22:00 uur
Dress-code: feestelijk!

Uiteraard zijn alle medewerkers van Melis Logistics uitgenodigd, en aanhang is meer dan welkom. Zien we je zo?

Wil jij ook deel uitmaken van het Melis Logistics team om geen enkel personeelsfeestje te missen? Bekijk dan onze vacatures en reageer!

Vacatures

Deel dit bericht met vrienden en familie