Melis scoort drie nieuwe Volvo FL-trucks

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis staan we nooit stil. We grijpen iedere kans om als team, mét onze partners, stappen te zetten richting de toekomst. We staan voor het leveren van kwaliteit, en om die te waarborgen moeten we bij Melis regelmatig uitbreiden. Daarom halen we opnieuw drie Volvo trucks binnen!

Bewust groeien
Uitbreiding vraagt om bewuste, slimme keuzes. Kwaliteit leveren we bij Melis samen, en daarom besteden we volop aandacht aan goed opgeleide mensen en goed uitgerust materiaal. De keuze voor dit model truck, de Volvo FL, is hiervan een mooi voorbeeld. Deze truck is buitengewoon veilig en betrouwbaar, in alle denkbare situaties. Ze voeren moeiteloos door krappe bochten in de stad, maar rijden net zo gemakkelijk over ruige bouwgrond. Onze klanten kunnen met al hun transportwensen bij ons aankloppen!

Herkenbaar in kleur
Twee van de drie wagens zijn voor eigen gebruik; zij zullen onze eigen distributie versterken. Deze trucks dragen onze vertrouwde Melis kleuren. De derde truck verzorgt het transport van Dachser. We rijden nu al jaren ritten voor Dachser, met acht trucks. Deze nieuwe Volvo FL gaat één van deze trucks vervangen. We hebben de truck opnieuw speciaal in de kleuren van dit bedrijf laten uitvoeren; zo kan Dachser in eigen stijl de weg op blijven gaan. We investeren graag in ons kleurrijke wagenpark. Net zoals we investeren in onze duurzame samenwerkingen!

De wagens komen van Harbers Trucks Duiven. Om de trucks aan de wensen van de klant te laten voldoen, zijn er extra aanpassingen gedaan aan de laadbakken door Truckherstel Duiven. Partners, bedankt!

Deel dit bericht met vrienden en familie