Melis Transport sponsort Roparun team Tref & Co

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Op maandag 28 mei heeft team Tref & Co. op de Rotterdamse Coolsingel de eindstreep gehaald van de Roparun. De Roparun is met zijn 520 km de langste non-stop estafetteloop ter wereld. Melis Transport sponsort het Roparun-team Tref & Co. (17), dat voor de eerste keer deelnam.

De Roparun is een sponsorloop: men brengt geld bij elkaar door het leveren van een bijzondere prestatie. De opbrengst van de Roparun (in 2006 € 3.129.682,- euro) wordt gebruikt om de kwaliteit van – veelal het laatste stuk van – het leven van mensen met kanker te verbeteren.Omdat Melis Transport graag een bijdrage levert aan de ‘kwaliteit van samenleven’ is zij sponsor geworden van team Tref & Co. om een bijdrage te leveren aan een sportieve run en een mooi geldbedrag voor het goede doel.

Op 26 mei gingen er 209 teams van start. Met dit recordaantal inschrijvingen speelden er circa 5.000 mensen een rol. Als loper, fietser, masseur, chauffeur, kok of welke andere taak dan ook die nodig is om het einddoel te bereiken: de finish op de Coolsingel. Daarmee is dan niet alleen op een succesvolle wijze de route Parijs – Rotterdam afgelegd, het is ook de afsluiting van een tijd waarin op allerlei manieren geld is opgehaald voor het goede doel: “Het trachten leven toe te voegen aan de dagen van mensen met kanker, waar geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Wilt u net als Melis Transport het Team Tref & Co steunen? Dat kan door middel van het storten van een donatie op rekeningnummer 51.81.41.543 t.n.v. Stichting Tref & Co. te Velp (gld). Informatie over de Roparun kunt u vinden op www.roparun.nl. Ook het Team heeft een website http://trefco.blogspot.com, waar je persoonlijke verslagen van de run vindt.

Deel dit bericht met vrienden en familie