Melis verlegt grenzen richting Zwitserland

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis Transport kijken we altijd vooruit en gaan we graag samen nieuwe uitdagingen aan, ook over de grens. Momenteel vervoeren we onder meer vanuit Zwitserland en Zuid-Duitsland in de regio Singen-Freiburg en vice versa. Bent u op zoek naar een betrouwbaar, flexibel en professioneel transportbedrijf voor uw handel op dit traject? Dan bent u bij Melis aan het goede adres! Wij leveren namelijk kwaliteit.

Aan alles gedacht
De mogelijkheden die we als ervaren familiebedrijf kunnen bieden zijn eindeloos. Zo beschikken we over een dubbelstocktrailer, een los-en laadklep, een tautliner met schuifdak én is het mogelijk om een koppeltrailer te plaatsen. In Nederland leveren op bouwplaatsen is voor ons ook geen probleem met onze kooiaap oftewel meeneemheftruck. Behalve de juiste wagens en hulpmiddelen voorzien wij ook in andere services. We kunnen distributiezendingen voor de Benelux bijvoorbeeld in ons eigen netwerk onderbrengen en kunnen u ook volledig ontzorgen als het gaat om zaken rondom de douane. Bovendien zetten we een Nederlandse chauffeur in op deze ritten.

ADR-transport
Iets dat ook tot de mogelijkheden behoort is ADR-transport. Het ADR is een Europese overeenkomst waarin voorschriften staan voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Melis heeft hier veel ervaring mee en gaat hier voorzichtig mee om, want er komt nogal wat bij kijken. Daarnaast zijn al onze wagens geschikt voor ADR-transport en zijn al onze chauffeurs in het bezit van een ADR-diploma. Zo doen we er samen alles aan om uw stoffen veilig te vervoeren!

Deel dit bericht met vrienden en familie