Melis verwelkomt 26 spiksplinternieuwe Volvo trucks!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Dat zijn nog eens aantallen, maar je leest het goed. In 2022 en 2023 mogen wij maar liefst zesentwintig nieuwe Volvo trucks verwelkomen – en dat zijn niet zomaar trucks. Onze trouwe partner Harbers Trucks heeft ons, zoals altijd, goed geadviseerd en samen hebben we fantastische trucks uitgezocht, trucks met een sterke focus op de chauffeursomgeving, veiligheid en productiviteit, want dat is wat wij belangrijk vinden. De trucks zijn onderverdeeld in vier modellen: FH, FM, FE en FL. Wij zijn echt trots op deze grote toekomstgerichte investering. 

26 spiksplinternieuwe Volvo trekkers

Volvo Trucks is al jarenlang trouwe partner van Melis. Zij zijn uitgegroeid tot grootste fabrikant van zware trucks in Europa. Wij zijn dan ook trots om partner te zijn van deze organisatie. Zij helpen ons tenslotte al jaren met toekomstbestendige investeringen. Deze keer gaat het om 26 trucks in de verschillende modellen: FH, FM, FE en FL. Stuk voor stuk zijn de trekkers voorzien van alle luxe, comfort en kwaliteit wat een chauffeur zich maar kan wensen. De vrachtwagens zijn geoptimaliseerd met een breed scala aan toepassingen, zoals I Park cool, een magnetron en om niet te vergeten een flat screen voorbereiding. We hebben gekozen voor een luxe mediapakket, dat wil zeggen dat iedere trekker een dodehoekcamera aan passagierszijde heeft, over LED verlichting beschikt en een uitgebreid spuitniveau in blanke lak draagt. Op deze manier kunnen ook chauffeurs comfortabel, maar veilig de weg op met deze superbetrouwbare vrachtwagens.

Harbers Trucks

Samen hebben wij een helder beeld voor ogen: anticiperen op de toekomst. Dat is wat onze band ook zo sterk maakt. Al jarenlang is Harbers Trucks betrouwbare partner van Melis. Ook deze keer hebben zij fantastisch werk geleverd en zijn we samen tot een prachtige uitkomst gekomen. Nog even en onze chauffeurs mogen de gloednieuwe trucks inwijden. 

Chauffeurs van onschatbare waarde

Onze chauffeurs zijn van onschatbare waarde en verdienen dan ook het allerbeste. Onze nieuwe trucks helpen onze chauffeurs om nog veiliger te werken, want veiligheid gaat voor alles. Wij vinden het belangrijk dat onze gedreven en gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs van alle gemakken voorzien zijn, daarbij hoort een veilige truck, maar ook een veelzijdige opleiding. Melis biedt zijn chauffeurs rijlessen waarbij alle aspecten van het vak aan bod komen: laden, lossen, omgaan met klanten en het afhandelen van documenten. Kortom: wij vinden het belangrijk dat iedereen lachend aan zijn of haar werkdag begint en ook weer vrolijk naar huis gaat. Wanneer er net zoveel diesel door de nieuwe, efficiënte trucks stroomt als bij onze chauffeurs door de aderen, zijn wij daarvan overtuigd.

Kunnen we jou helpen met de distributie van jouw goederen? Neem gerust contact met ons op. Melis Logistics staat altijd voor je klaar.

Deel dit bericht met vrienden en familie