Melis zoekt oproepchauffeurs

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Vandaag is het feest bij Melis! Onze collega Ton de Heus is namelijk 71 jaar geworden. Ton werkt nog altijd drie dagen per week met veel plezier als oproepchauffeur. De andere twee dagen is Ton echter ook aanwezig, alle trailers dragen namelijk zijn naam!

Samen gaan we ervoor
Ben jij woonachtig in de regio Arnhem, Duiven of Doetinchem en zou je graag Tons collega worden? Dat kan! Melis is namelijk op zoek naar een aantal extra chauffeurs die we kunnen oproepen op piekmomenten. Je komt dan terecht in een familiebedrijf waar familie en vriendschap centraal staan. Dus mis je het om de weg op te gaan en blijft het kriebelen, dan pas je zeker in ons team. Samen maken we plezier, maar werken we ook hard, gedreven en vol passie aan dezelfde doelen. Dit doen we vanuit een hechte vertrouwensband. Samen gaan we altijd net een stapje verder en pakken we alles aan.

Functie-eisen
Als oproepchauffeur zorg je ervoor dat de filialen op tijd worden bevoorraad. Het is van belang dat je hier fysiek toe in staat bent en dus zelf kunt laden en lossen. Het is tevens van belang dat je een flexibele en service gerichte instelling hebt, accuraat werkt en van aanpakken weet. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van rijbewijs C-E & Code 95 en dien je ervaring te hebben met een laadklep, pompwagen en drie-assige trailer in de winkeldistributie. Bovendien weet jij je als weggebruiker positief te onderscheiden met jouw rijstijl en ben je eventueel, dit is geen pre, bereid te overnachten.

Ben jij een vakman of –vrouw en enthousiast geworden om bij Melis aan de slag te gaan? Stuur dan je CV onder vermelding van ‘vacature oproepchauffeur’ naar vacature@melistransport.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht met vrienden en familie