Met de Melis Driving Academy van A naar (B)akwagen

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De Melis Driving Academy lesvrachtwagen heeft de afgelopen maanden veel kilometers gemaakt en tot op heden maar liefst vijf nieuwe collega’s aan hun CE-rijbewijs geholpen. Nu breiden we het inhouse lesaanbod nóg een stap verder uit. Voor de gedroomde chauffeur die nog aan het allereerste begin van zijn of haar carrière staat, wordt nu de splinternieuwe lesbakwagen in gebruik genomen. Uiteraard gehuld in hetzelfde herkenbare Melis-jasje als zijn grote broer.

Melis verzorgt jouw C-rijbewijs inclusief Code 95

Misschien ben je pas achttien jaar en sta je te trappelen om, net als onze jongste chauffeur Bas, razendsnel je vrachtwagenrijbewijs te halen. Mogelijk ben je al wat ouder en is jouw droom om in de vrachtwagen te stappen nog niet eerder vervuld óf natuurlijk pas later ontstaan. De reden doet er niet toe, de oplossing daarentegen wel. De Melis Driving Academy verzorgt vanaf nu ook jouw C-rijbewijs inclusief Code 95, waarmee jij jouw officiële intrede in de chauffeurswereld doet.

Gehuld in het herkenbare Melis-jasje

Speciaal voor het C-rijbewijs hebben wij een hagelnieuwe Volvo FE bakwagen aangekocht. In deze Zweedse krachtpatser zullen de toekomstige chauffeurs voor het eerst kennismaken met het vak en de weg naar hun droombaan afleggen. Natuurlijk is deze bakwagen – net als de andere lesauto – voorzien van de herkenbare Melis Driving Academy branding: een gele cabine en een rode bak. Dit zijn exact dezelfde kleuren als het reguliere Melis-wagenpark, maar dan net omgekeerd om het lesmaterieel voldoende te laten opvallen op de weg. Ook de bekende pay-off schittert op de bakwagen, want kwaliteit wordt er tijdens de lessen zéker geleverd!

Van bakwagen tot trekker-opleggercombinatie

Na het behalen van jouw C-rijbewijs (inclusief Code 95) is jouw rijopleiding bij de Melis Driving Academy nog niet per definitie afgerond. Je kunt namelijk direct aan de slag met het traject voor het CE-rijbewijs, zodat je ook vol vertrouwen in de trekker-opleggercombinatie stapt. Indien gewenst is jouw roze pasje binnen een korte periode dan ook flink uitgebreid en kan jouw carrière – bij Melis Logistics of jouw eigen werkgever – beginnen. Jouw eigen dromen en wensen zijn de grootste drijfveren van jouw toekomst, maar wij helpen graag om er in ieder geval één te verwezenlijken.

Aanstaande maandag gaan de remmen los: de eerste leerling begint aan zijn opleiding tot bakwagenchauffeur! Wil jij binnenkort ook aan de slag voor jouw C- of CE-rijbewijs? Vul hier jouw gegevens in en wie weet volg jij binnenkort de opleiding bij onze unieke rijschool!

Melis Driving Academy lesbakwagen

Deel dit bericht met vrienden en familie