Met het oog op de toekomst: de Melis Missie

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Om vooruit te gaan moet je af en toe een stapje terug zetten, even van een afstand kijken naar het geheel om de pijlen te kunnen richten op de toekomst. Dat is dan ook precies wat we de afgelopen maanden hebben gedaan. Door middel van diverse sessies hebben we ons verdiept in de missie, visie en strategie van Melis Logistics.

Focus op de toekomst

De missie geeft ons houvast om het in de toekomst nóg beter te kunnen doen. Samenwerking is een belangrijke factor binnen onze organisatie. Wederzijds respect tussen opdrachtgevers en collega’s ligt hieraan ten grondslag. We zijn heel trots op alle mannen en vrouwen die zich iedere dag inzetten om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Iedereen zet zich met passie, creativiteit en openheid in om samen de optimale kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren.

Melis gaat vooruit

We willen in de toekomst meer data-driven werken. Dat houdt in dat we de resultaten en de manier waarop we werken constant analyseren door gegevens te verzamelen. Hierdoor krijgen we een beter inzicht in wat er eventueel fout gaat en waar kansen liggen om efficiënter te werken en betere kwaliteit te leveren. De focus zal de komende tijd met name liggen op warehousing, hoogwaardig stukvervoer, kooiaaptransport en dedicated vervoer. Dat laatste biedt onze klanten de mogelijkheid om het transport door ons uit te laten voeren in hun eigen huisstijl, zoals we bijvoorbeeld bij Kruidvat doen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je benieuwd naar de diensten die we leveren en hoe we jou kunnen helpen bij je logistieke vraagstuk? Hier vind je meer informatie over onze diensten. Direct contact opnemen? Dat kan hier.

Wij kijken uit naar de toekomst en gaan vol goede moed aan de slag met onze missie. Wil jij bijdragen aan de successen van de toekomst? We hebben nog vacatures openstaan! Via deze pagina vind je alle informatie over het werken binnen de Melis Logistics familie.

Deel dit bericht met vrienden en familie