Met Melis Logistics op ééndaagse vakantie naar Zoutelande

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Dankzij de gigantische hit van BLØF veranderde het Zeeuwse kustdorp vorig jaar ineens in een toeristische trekpleister. Ook een deel van het team van Melis Logistics besloot een bezoek te brengen en te genieten van alles wat Zoutelande te bieden heeft. Zon, zee en strand: het was één dag vakantie in eigen land.

Genieten aan de ‘Zeeuwse Rivièra’

Het is geen geheim dat er héél hard gewerkt wordt bij Melis Logistics. Dagelijks zetten de tientallen mannen en vrouwen zich maximaal in om hun bestemmingen te bereiken en gezamenlijke successen te behalen. De keerzijde van al deze inspanning is natuurlijk een welverdiende ontspanning. Afgelopen zaterdag was het zover: de medewerkers stapten, samen met hun partners, in de bus richting het Zeeuwse Zoutelande. Even geen vrachtwagen, kantoor of magazijn maar heerlijk uitwaaien op het Zuiderstrand. Met zongebruinde gezichten keerde het gezelschap huiswaarts, weer helemaal opgeladen voor een nieuwe werkweek.

Tekst loopt door onder de foto

Melis Logistics Zoutelande

Melis present tijdens Wunderland Kalkar on Wheels

Niet alleen in Zoutelande werd Melis Logistics goed vertegenwoordigd. Ook in het Duitse Kalkar, vlak over de grens bij Arnhem, waren afgelopen zaterdag collega’s te vinden tijdens het benefietevenement ‘Wunderland Kalkar on Wheels’. De omgeving van het attractiepark stond voor één dag in het teken van tientallen vrachtwagens, die voor het goede doel in een prachtig konvooi voorbijtrokken. De chauffeurs werden in hun cabines vergezeld door levensbedreigend zieke of beperkte jonge copiloten die van een onvergetelijke dag genoten. Melis Logistics had de eer om met zes vrachtwagens mee te rijden om zo de moeilijke tijden voor héél even te kunnen verlichten, een zeer dankbare taak. Na de truckersrun was er volop gezelligheid tijdens het Truckersfestival.

Afgelopen zaterdag genoten de medewerkers dus zowel in Zoutelande als Kalkar een geslaagde, zonovergoten dag vol gezelligheid. Ben jij bij het volgende Melis Logistics personeelsuitje van de partij? Bekijk dan hier de vacatures en solliciteer vandaag nog!

Melis Logistics Kalkar on Wheels

Deel dit bericht met vrienden en familie