Nieuwe DAF FT XF105.410 Space Cab

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Begin mei 2008 zijn aan de heer Marwin Melis, directeur/eigenaar van Melis Internationaal Transport b.v. in Arnhem de sleutels overhandigd van een DAF FT XF105.410 Space Cab trekker door de heer Remco Meijer, verkoop bedrijfswagens bij EBAG Trucks Arnhem B.V., De nieuwe DAF zal worden ingezet voor het vervoer voor beurs- en evenement-inrichtingen door heel Europa.

Tevens neemt het transport van hoogwaardige en ADR-stukgoederen een belangrijke plaats in. De opbouw van de trailer is van de firma Bos Trailers uit Barneveld. De voorspoedige groei van Melis Internationaal Transport b.v. is vooral te danken aan de perfecte service; “Wij nemen alle transportzorgen van onze klanten over en staan garant voor een stipte levering”, stelt Marwin Melis. Het nieuwe, onlangs geopende kantoorpand, laat duidelijk zien dat de 90 jaar ‘oude’ onderneming onder de inspirerende leiding van Marwin Melis springlevend is.

Melis Internationaal Transport b.v. biedt een breed pakket aan logistieke diensten.
In 1918 begon de heer Marinus Melis met het vervoer van goederen met paard en wagen. De heer Adri Melis heeft het bedrijf uit weten te bouwen tot een gewaardeerde onderneming waar kwaliteit, service en betrouwbaarheid met hoofdletters wordt geschreven. Marwin Melis, een van de jongste transportondernemers in Arnhem, bouwt nu, samen met 35 gemotiveerde medewerkers, het transportbedrijf verder uit. Veel aandacht wordt geschonken aan het perfect verwerken van de verkregen opdrachten, waarbij o.a. gebruik gemaakt wordt van Track & Tracing en een up-to-date managementsysteem. De opvallende geel/rode vloot van 29 eenheden van Melis Internationaal Transport b.v. is dagelijks onderweg voor het stipt leveren van de goederen bij een grote groep trouwe klanten. Dankzij de uitstekende en betrouwbare naam van Melis Internationaal Transport b.v. is het verloop van klanten zeer gering. Vooral de verzending van “fragiele goederen” is in zorgzame handen. Marwin Melis ziet zijn medewerkers als het visitekaartje van de klant. “Niet alleen een scherpe prijs is belangrijk voor het verkrijgen van een order”, stelt Marwin: “maar vooral het totale pakket aan service en inzet dat je kunt bieden, geeft vaak de doorslag”.

Samenwerking tussen Melis Internationaal Transport b.v. en EBAG Trucks Arnhem B.V. verloopt uitstekend!
De samenwerking is nog pril, maar de inzet van de dealer is zeer positief. De openingstijden van EBAG Trucks te Duiven, ook op zaterdag geopend, geeft Melis Internationaal Transport b.v. voldoende mogelijkheden om eventuele reparaties vlot te laten herstellen..

Deel dit bericht met vrienden en familie