Nieuwe Renault voor Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het is een beetje een vreemde eend in de bijt: de nieuwe Renault Magnum 440 met hoge cabine voor Melis Transport. Tussen de vloot van Volvo, Scania en DAF is het een opvallende verschijning. De meningen over de schoonheid van de trekker lopen nogal uiteen. Voor de een is het een afschuwelijke auto, voor de ander een droom op wielen.


BSA en Melis Transport

De Magnum is geleverd door Bedrijfswagen Service Arnhem (BSA), een kleine garage waar Melis Transport een groot gedeelte van het onderhoud laat uitvoeren aan trekkers, trailers en bakwagens. BSA wordt met hart en ziel gerund door Wim Striekwold en Gerard Derksen, en zulk vakmanschap en hart voor het vak scheppen natuurlijk een band tussen BSA en Melis Transport. Daarnaast is BSA officieel Renault Truck dealer, en om onze horizon te verbreden is ervoor gekozen om het eens te proberen met een Magnum!

Gelukkige chauffeur

Al vanaf het moment dat bekend werd dat er een spiksplinternieuwe Renault Magnum toegevoegd zou worden aan de vloot waren er enkele kapers op de kust. Uiteindelijk is Joër Garms de gelukkige geworden, en rijdt hij vanaf heden in zijn ‘droom op wielen’. De auto wordt vooral ingezet voor meerdaagse ritten, en zoals Garms het omschrijft klinkt het als een geweldige auto: “Je zit erin als een koning!”.

Deel dit bericht met vrienden en familie