Ook in 2018 gaat Melis iedere uitdaging met jou aan!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Een gloednieuw jaar is aangebroken. Weer 365 nieuwe dagen voor prachtige momenten en waardevolle samenwerkingen. Voor Melis Logistics wordt het een memorabel jaar: de deuren van het nieuwe bedrijfspand gaan eindelijk open!

Voordat we losbarsten over onze plannen in 2018, blikken we graag nog héél even kort terug op het afgelopen jaar. Want 2017 was voor Melis een jaar met mooie ontwikkelingen en veel hoogtepunten.

Het was een mooi, maar druk en bewogen jaar waarin:
– De Melis Driving Academy werd opgericht (een uniek concept dat in 2018 écht van start gaat)
– Er in totaal 40 (!) nieuwe chauffeurs werden verwelkomd;
– Ook 2 planners en 1 logistiek engineer het team hebben versterkt;
– Melis nóg meer op de rit was, met maar liefst 26 nieuwe vrachtwagens en 23 nieuwe opleggers;
– Er werd geïnvesteerd in een gloednieuw WMS-systeem met talloze warehouse mogelijkheden;
– Man en macht bouwden aan het nieuwe bedrijfspand, wat steeds meer vorm kreeg;
– De medewerkers volop aan het sporten sloegen met Melisfit.

De opening van ons nieuwe bedrijfspand!
2018 wordt om meerdere redenen een memorabel jaar. Niet alleen bestaat ons familiebedrijf 100 (!) jaar, ook gaan de deuren van ons nieuw gebouwde bedrijfspand open. Onze grootste droom van de afgelopen twee jaar komt eindelijk uit. Want vrijwel direct nadat de vreselijke brand in 2016 het pand aan de Dijkgraaf in Duiven volledig in de as legde, gingen alle hoofden omhoog en de schouders eronder. Melis moest en zou op de rit blijven en weder opgebouwd worden. Met de hulp van een ongekend groot team van fijne mensen hebben wij deze plannen kunnen realiseren en ligt er een stabiele toekomst in het verschiet.

Nu, bijna twee jaar later, staan we op datzelfde adres aan de Dijkgraaf aan de vooravond van een spannend, maar historisch moment: het nieuwe bedrijfspand wordt eindelijk geopend! Wij kunnen niet wachten om het in bedrijf te nemen en terug te zijn op onze vertrouwde basis. Maar wij kunnen vooral niet wachten om het aan jóu te laten zien – want jij hebt deze wederopbouw mede mogelijk gemaakt. Kom je zodra de deuren geopend zijn gauw langs voor een kop koffie?

Natuurlijk gaat Melis Logistics ook in 2018 iedere uitdaging met jou aan. Met onze grenzeloze capaciteiten, zowel in het warehouse als op de weg, nemen wij alle logistieke vraagstukken heel graag uit handen. Samen overbruggen we iedere afstand en vinden we de weg van A naar Z.

Melis Logistics wenst jou en jouw familie een heel fijn, gezond en gelukkig 2018!

Deel dit bericht met vrienden en familie