Oude tijden herrijzen met Mercedes

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

In januari 2011 wordt een nieuw lid van van de Melis Transport-familie afgeleverd: een splinternieuwe Mercedes Actros 1841 LS. Zoals waarschijnlijk wel bekend is, is Melis Transport al ruim 92 jaar voor zijn klanten onderweg. Vanaf de derde generatie werd gebruik gemaakt van materieel van Henschel, later overgenomen door Mercedes. Goed voorbeeld doet goed volgen, en door de vierde generatie is besloten weer een trekker van Mercedes aan te schaffen.

Toen de derde generatie Melis rondreed in de Henschel HS114 was het milieu nog niet zo’n heet hangijzer als het nu is. Het streven van Melis Transport is om goede zorg te dragen voor het personeel, de klanten, de ladingen en het materiaal, en natuurlijk ook voor de natuur. Het spreekt daarom voor zich dat de nieuwe Actros een Euro-5 motor heeft en ruim voldoet aan de laatste milieunormen.

Momenteel staat de gloednieuwe trekker bij Mercedesgarage Wensink te Arnhem, waar hij helemaal klaargemaakt wordt om ingezet te kunnen worden bij Melis Transport. Het is een heel verschil tussen de binnenkort af te leveren trekker, de oude Henschel HS114 en de op de Rijnkade op de foto gezette Mercedes-combinatie. Binnenkort zal de nieuwe Mercedes voor de klanten van Melis op de wegen in Nederland in actie te zien zijn, maar voor wie niet kan wachten: met een beetje geluk is hij al te bewonderen op de parkeerplaats van Wensink als u over de Pleijroute richting Gelredome rijdt!

Deel dit bericht met vrienden en familie