SJOA Talent Award 2012!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De opvolger van de eerste winnaar van de SJOA Talent Award – Dave Aaldering / Breedband Arnhem – is bekend. De leden van de Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem (SJOA) hebben ook dit jaar weer hun stem uit kunnen brengen op één van de leden. Van de enorme lijst kandidaten zijn er uiteindelijk 4 talenten genomineerd door de ereleden op basis van de opgestelde criteria.

De 4 genomineerden voor de SJOA Talent Award 2012:

  • Suzan van Asselt – Waxx Kappers Arnhem
  • Saskia Valen – Centraal Nederlands Incasso Bureau Tiel
  • Marwin Melis – Melis Transport en Truckherstel
  • Paul Esselink – De Krachtcentrale

De 4 ereleden zijn Harry Corbeek (BDO Accountants & Adviseurs), Désirée Albers (JTP Branding & Marketing), Marcel Donders (Robbers & van den Hoogen) en Michiel van Drunen (Compare Consult)

Tijdens het spectaculaire 15-jarige jubileumfeest van de Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem in Luxor Live op vrijdagavond 16 november, werd de winnaar van de SJOA Talent Award 2012 bekend gemaakt. Namens de ereleden gaf oprichter Harry Corbeek een korte toelichting op het uitgebreide juryrapport. De jury roemde de winnaar onder andere voor de enorme omzetgroei die is gegenereerd in een moeilijke markt. Aan Dave Aaldering – vorig jaar de eerste winnaar van de SJOA Talent Award – de eer om zijn opvolger bekend te maken en een prachtige ‘Winnaarscup’ wisselbeker en de 3D SJOA Talent Award te overhandigen.

De winnaar van de SJOA Talent Award 2012 is:

Marwin Melis – Melis Tansport / Truckherstel

Daarnaast wint Marwin Melis de volgende beschikbaar gestelde prijzen:

  • diensten t.w.v. € 750,- aangeboden door BDO Accountants & Adviseurs
  • één minuut on-tv Led-boarding t.w.v. € 2.000,- aangeboden door Vitesse
  • diensten t.w.v. € 1.000,- aangeboden door JTP Branding & Marketing
  • luxe DJ-show t.w.v. € 850,- aangeboden door TMS Productions
  • styling en knip behandeling door topstylist van WaXX Kappers

De andere 3 genomineerden gingen ook niet met lege handen naar huis. Zij ontvingen tevens een cheque van hoofdsponsor BDO t.w.v. € 750,- , bloemen van MonFleuri en een magnum fles Champagne aangeboden door Robbers & van den Hoogen.

De ereleden van de Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem, initiatiefnemers van de SJOA Talent Award, kijken wederom terug op een succesvolle avond en een zeer geslaagd 15-jarig SJOA jubileumfeest.

Deel dit bericht met vrienden en familie