Team Melis breidt uit: twee gloednieuwe Linde E30 heftrucks

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

We hebben de Melis-inventaris verder uitgebreid met twee Linde E30 heftrucks. Deze krachtpatsers zullen de mannen van het warehouse bijstaan bij het laden en lossen van de goederen in Duiven.

Bijzonder comfortabel en supersterk

Team Warehouse zit er warmpjes bij deze winter. De cabines van de nieuwe heftrucks zijn namelijk gesloten en verwarmd. Zelfs met die gure wind en natte sneeuw is het dus goed toeven in de E30’s. De heftrucks zijn met hun hefhoogte van 4,4 meter en capaciteit van 3000 kilogram hartstikke sterk en tegen alle warehouseklussen opgewassen. Dankzij de sideshift-installatie zijn de vorken eenvoudig gelijktijdig naar links of rechts te verplaatsen. Zo zijn de pallets makkelijker op te pakken en te verplaatsen.

Veiligheid nog altijd op één

Hoe fijn we het ook vinden dat de nieuwe heftrucks van warmte, comfort en kracht voorzien zijn, veiligheid staat nog altijd bovenaan. Leverancier Hevotec heeft ons geadviseerd over de mogelijkheden voor een veilige werkomgeving. In samenspraak met hen is ervoor gekozen voor een Bluespot bij voor- en achteruitrijden. Hiermee wordt de zichtbaarheid van de truck vergroot en voetgangers worden tijdig gewaarschuwd wanneer er een heftruck nadert. Met het Blue Zone Radarsystem in de cabine wordt de chauffeur gewaarschuwd op het moment dat er een obstakel gedetecteerd wordt door middel van zowel een licht- als geluidssignaal in de cabine.

We wensen Team Warehouse veel werkplezier en veilige meters met deze mooie krachtpatsers.

Kunnen we jou helpen?

Melis stopt niet bij het vervoeren van goederen. Onze focus ligt op de volledige logistieke dienstverlening, waar warehousing een belangrijk onderdeel van is. Heb je tijdelijke of permanente opslagruimte nodig voor je goederen? Melis Logistics slaat jouw goederen professioneel op. Maar daar stopt het niet. Hierin leveren we een toegevoegde waarde. Lees hier wat bij Melis Logistics onder Warehousing valt.

Deel dit bericht met vrienden en familie