Timmeren aan een nieuwe thuisbasis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De heropbouw is begonnen! Een klein jaar na de verwoestende brand, zijn de mouwen opgestroopt om een nieuw bedrijfspand aan te leggen voor Melis Transport. De Dijkgraaf 38 heeft er kaal bijgelegen de afgelopen maanden, maar eind september hopen wij hier een prachtige nieuwe thuisbasis te hebben staan.

Blik op vooruit
Melis innoveert en groeit. Met de blik op nieuwe kansen, hebben we onze ontwikkeling in de bouwplannen opgenomen. Het pand biedt de klant straks nieuwe op- en overslagmogelijkheden, vijf docks en extra overheaddeuren. De totale op- en overslagcapaciteit telt na de bouw 3.000 vierkante meter en er zal ruimte zijn voor 4.000 pallets. Met deze uitbreiding kunnen we nog meer voor onze klanten betekenen. Een nieuw hoofdstuk is aangebroken voor Melis en de relaties die we koesteren!

Vertrouwd met een twist
Het pand wordt op de huidige fundatie teruggebouwd. Onze kantine wordt net als voorheen een vertrouwde plek voor collega’s en klanten om een bakje koffie te drinken. Wat er eerder nog niet was, is het dakterras die aan de kantine zal grenzen. Ideaal voor wie op een zonnige dag liever buiten zijn lunch soldaat maakt. Het kantoor wordt een zwevend deel vanaf de eerste etage. Voor onze chauffeurs komt in het nieuwe pand een eigen ingang. Deze geeft toegang tot een eigen ruimte waar zij zich op hun gemak kunnen opladen, voorbereiden en opfrissen. Melis truckherstel verhuist niet mee, deze blijft gevestigd in het pand aan de Dijkgraaf 26.

Hoger doel
De nieuwbouw zal 11 meter hoog worden, een paar meter hoger ten opzichte van ons vroegere pand. Wij bouwen voort op wat we samen hebben bereikt –letterlijk en figuurlijk. Vol goede moed en vol vertrouwen in een prachtig resultaat gaan we de komende maanden tegemoet. Het wordt flink aanpakken, maar wij kijken uit naar het moment dat we onze klanten weer thuis kunnen verwelkomen!

Deel dit bericht met vrienden en familie