Truckherstel is van alle markten thuis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis Logistics werken we samen graag hard aan gemeenschappelijke doelen en uitdagingen. Zo hebben we ons zes jaar geleden ook vol in de overname van een bedrijf gestort. Dit bedrijf kreeg de naam Truckherstel en is nu ruim een jaar actief in het nieuwe pand aan de Dijkgraaf 26 te Duiven. Het vorige pand werd namelijk verwoest door een brand.

Laatste aanpassing spuitcabine
In de tussentijd hebben een aantal kleine verbouwingen en aanpassingen plaatsgevonden aan het pand. Momenteel wordt alleen nog de laatste hand gelegd aan de nieuwe spuitcabine, verder is alles opgeleverd. Deze cabine zal 2×16 meter groot worden en kan naar verwachting eind augustus in gebruik worden genomen. Truckherstel zorgt er in de spuiterij voor dat onder andere de auto’s van Melis en derden deskundig en professioneel worden voorbehandeld, overgespoten en grondig afgewerkt. Zo bent u verzekerd van een hoge kwaliteit die lang meegaat. Bovendien zorgt Truckherstel voor een snelle en efficiënte aanpak doordat alle werkzaamheden van begin tot eind binnen het bedrijf worden verricht. Het blijft echter niet bij allerlei materieel op wielen: Truckherstel spuit ook meubels en keukens en heeft zelfs al eens een bobslee van een nieuwe laag voorzien.

Onderhoud en schadeherstel
Truckherstel kan en doet echter nog meer om onze en andere auto’s weer in perfecte staat de weg op te krijgen. Het bedrijf verzorgt bijvoorbeeld ook het onderhoud aan de auto’s van Melis en indien nodig schadeherstel voor Melis en derden. Dit gebeurt allemaal binnen aanzienlijke tijd, omdat Truckherstel vanuit Melis weet hoe belangrijk het is dat de auto’s weer snel de weg op kunnen. Uiteraard gaat de snelheid niet ten koste van de kwaliteit. Deze wordt gewaarborgd door vakkundige, gekwalificeerde medewerkers en moderne apparatuur. Met een Texa-computer wordt bijvoorbeeld de hele auto uitgelezen, zodat de mogelijke problemen direct zichtbaar worden. Truckherstel voert bovendien APK-keuringen uit.

Benieuwd wat Truckherstel nog meer voor u kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op truckherstel.nl/

Deel dit bericht met vrienden en familie