Truckherstel

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Investments, holdingmaatschappij van Melis Transport, heeft enige tijd geleden de activa van autoschadebedrijf ATH Carrosserie in Duiven overgenomen. Melis Transport staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit van dienstverlening. Deze kwaliteitsmaatstaf rust op een aantal pijlers, waarvan passie misschien wel de belangrijkste is. Passie voor transport, passie voor de klant en passie voor het bedrijf. Met diezelfde passie en met dezelfde hoge kwaliteit zal binnenkort autoschadebedrijf ATH Carrosserie onder de naam Truckherstel nieuw leven ingeblazen worden.

De kernactiviteiten van Truckherstel zullen bestaan uit schadeherstel van bedrijfswagens, belettering/reclame op rijdend materieel, het spuiten van bedrijfsauto’s en industriële carrosserieën en het opbouwen van nieuwe trucks. Op deze manier wordt de levendige transportsector in de regio Arnhem/Duiven, met verscheidene kleine en grote (inter)nationale transportondernemingen, bediend met een totaalpakket.

Marwin Melis leidt zijn transportbedrijf vanaf begin 2004. Melis: “Wij hebben zelf ruim veertig auto’s, zowel bakwagens als trekkers. Ik ben dus zelf ook klant bij bedrijven als Truckherstel. Ik weet dus wat klanten willen en ik weet met welke kwaliteit ik tevreden ben!”

Zoals Melis zijn transportbedrijf leidt, zo zal ook Truckherstel geleid worden: passie voor het vak en het bedrijf, korte communicatielijnen en snelle service. Zeker in de transportwereld is snel schakelen een must: stilstand kost geld en om topkwaliteit te leveren moet constant bezig zijn om je dienstverlening verder te perfectioneren. Bijzonder aan de dienstverlening is bovendien dat het bedrijf 24 uur per dag telefonisch te bereiken zal zijn.

Roel Bos zal worden aangesteld als algemeen manager en waarborgt topkwaliteit. Bos is jarenlang wagenparkbeheerder geweest bij Sorbo Duiven, heeft met Harbers Trucks een vestiging opgezet in Duiven en was de laatste twee jaar reeds werkzaam bij ATH Carrosserie. Hij heeft dus een jarenlange ervaring en staat garant voor de te leveren kwaliteit waar klanten naar op zoek zijn. In eerste instantie zal het bedrijf beginnen met vier man personeel. Twee medewerkers, een professionele en ervaren spuiter en een evenzo ervaren carrosseriewerker, zijn meegekomen vanaf ATH Carrosserie. Daarnaast worden twee nieuwe medewerkers in dienst genomen bij Truckherstel.

Op 1 februari 2011 zal Truckherstel op Segment 16 te Duiven zijn deuren officieel openen. Vanaf dan is iedereen welkom bij Truckherstel! Voor meer informatie of een afspraak kunt u een e-mail sturen aan info@truckherstel.nl of kunt u bellen met 06 – 18 555 392 of 06 – 31 991 925.

Deel dit bericht met vrienden en familie