Uitbreiding van de Melis Logistics ‘familie’

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Van een transportbedrijf met paard en wagen in de vorige eeuw, zijn wij uitgegroeid tot een familiebedrijf met een enorm wagenpark, prachtige klanten én minstens zoveel gepassioneerde medewerkers. Zij zorgen ervoor dat we kunnen doen wat we doen. Wij zijn er dan ook trots op dat onze Melis Logistics familie steeds verder uitbreidt. Ook jij kan ons team komen versterken.

Het creëren van een fijne werkomgeving voor ons team en het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan jou, zijn twee belangrijke speerpunten voor ons familiebedrijf. Door goed en voldoende personeel zijn wij dan ook in staat om onze kwaliteit te blijven leveren en onze groei op een juiste manier te doorlopen.

Nieuwe aanwas

Afgelopen periode is niet alleen de ‘crew’ op de weg versterkt doordat er een aantal nieuwe chauffeurs zijn begonnen, ook ons kantoor heeft nieuwe aanwas. Amanda is begonnen als Salarisadministrateur en Bram mag zichzelf Business Analist noemen. Deze functie is nieuw binnen Melis. Omdat we als organisatie meer willen sturen op de beschikbare data die aanwezig zijn, gaat Bram ons hierbij helpen.

Vacatures

Ondanks dat er weer een aantal vacatures zijn vervuld, zijn wij constant op zoek naar nieuw Melis bloed. We hebben nog een aantal leuke functies openstaan. Denk aan Meewerkvoorman en vakantiekrachten voor ons warehouse, chauffeurs in de regio en kooiaap- en weekendchauffeurs. Maar er komen regelmatig functies bij.

HR te bereiken via WhatsApp

Zoals je mogelijk merkt, zitten we bij Melis Logistics niet bepaald stil. Op geen enkel gebied. Daarom hebben we sinds kort een nieuwe service in het leven geroepen. Om iedereen die bij ons familiebedrijf wil komen werken zo goed mogelijk te voorzien van informatie is onze HR (Human Resource) afdeling nu ook te bereiken via WhatsApp. Zo kunnen wij vragen nog sneller en efficiënter beantwoorden. Het telefoonnummer waarop je ons kunt bereiken is: 06-82968175.

Denk jij dat je past in de Melis Logistics familie? Kijk dan snel of er vacature voor jou bij zit op onze vacaturepagina. Bekijk hier de vacatures.

Deel dit bericht met vrienden en familie