Uw zending is onderweg…

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Als consument is het vanzelfsprekend, maar zakelijk valt er nog veel te winnen. Met behulp van Track & Trace kan je voldoen aan de wensen en behoeften van klanten. Omdat wij bij Melis Logistics overtuigd zijn van een zo perfect mogelijk logistiek proces waar wij jou van A tot Z ontzorgen op het gebied van transport, hebben wij onze Track & Trace module vernieuwd. 

Volg jouw zending nu nog makkelijker online

Volg jouw zending nu nog makkelijker online. Dankzij Track & Trace weet je dag en nacht waar je pakket is, en wanneer je hem kunt verwachten. En doormiddel van verschillende fases kan je de klant laten zien in hoeverre de levering gevorderd is. Hiermee wordt jij helemaal ontzorgt in de informatie stroom richting onze gemeenschappelijke eindklant. 

Een boel extra’s

Daarnaast heeft de vernieuwde module een boel extra’s. Zo wordt je niet één maar meerdere keren op de hoogte gehouden van de status van jou verzending en is er een tijdslot bekend die de klant krijgt opgestuurd. Zo weet de klant wanneer zijn pakketje bezorgd gaat worden. Want zeg nou zelf: zou jij de hele dag blijven wachten op een pakketje dat ergens tussen 09:00 en 17:00 bezorgd kan worden? Nee hé, nou je klanten ook niet! En nog een nieuwe bijkomend voordeel van deze module is de optie om de standaard template aan te passen in de look en feel van onze opdrachtgevers. 

Heb jij deze module al in gebruik? Doe het snel want een pakket verzenden is nog nooit zo leuk.

Deel dit bericht met vrienden en familie