Vincent Koers: al 12,5 jaar onmisbaar in de Melisfamilie

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Vorige week vierden wij het jubileum van Vincent Koers. 12,5 jaar geleden stapte hij bij ons de schaftkeet binnen. Ruim 100 wagens en een nieuw pand verder kunnen we ‘m nog steeds niet missen.

Het begin van iets moois

12,5 jaar geleden werd Vincent benaderd door Marwin. De twee kenden elkaar al: op school smeedden ze al wilde plannen om de distributie binnen het bedrijf van Marwin zijn vader op te zetten. Toentertijd waren het kwajongens ideeën die ze zelf nog niet al te serieus namen… Moet je ze nu eens zien. ‘’Mijn aandeel in de distributie zoals het nu is, is natuurlijk niet zo groot. Maar ik vind het wel mooi om te zien hoe dat waar wij het vroeger al over hadden, nu zo’n succes is’’ aldus Vincent.

Vincent zet koers binnen Melis Logistics

Hij begon 12,5 jaar geleden op de planning. Alles was in die tijd nog wat kleinschaliger, dus eigenlijk waren het alle werkzaamheden én de planning. Inmiddels is Koers verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer, maar is ‘ie ook zo geïntegreerd binnen het bedrijf, dat hij Marwin ook ondersteunt bij andere werkzaamheden als het nodig is.

Wat is het mooiste aan het werken bij Melis Logistics?

‘’Dat je onderdeel bent van een familie. Niet alleen op het werk, maar ook privé zijn de familie Melis en ik meer dan ‘gewoon kennissen’. Ik ken Marwin natuurlijk al lang, we gingen zelfs samen op vakantie. En nog steeds doen we veel dingen samen, ook buiten werk om. Zo zijn we bijvoorbeeld met enige regelmaat te vinden bij een wedstrijd van Vitesse, of we gaan samen op pad om wagens vanuit Duitsland te importeren.’’

Benieuwd naar wat Melis Logistics voor jou in petto heeft? Neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Deel dit bericht met vrienden en familie