Wij zijn verhuisd!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Hoewel het heerlijk toeven was aan de Dijkgraaf, werd het wat krap om hier met zijn allen rond te blijven hangen. Daarom zijn we vanaf nu te vinden op onze nieuwe locatie aan de A12, op steenworp afstand van ons oude pand. Een lekker plekkie met voldoende ruimte om weer vol overgave aan de bak te gaan.

Ruimte zat

Onze nieuwe stek is voorzien van maar liefst 28 docks. Ook zijn er twee docks om auto’s binnen te laden en te lossen beschikbaar op de nieuwe locatie. De totale crossdockruimte bedraagt 5000 vierkante meter. Da’s een beste ruimte. Met al die ruimte kunnen we nog beter voorzien in stukgoedmogelijkheden voor onze klanten.

De volgende stap

Een eigen distributienetwerk met 60 auto’s per dag binnen de Benelux is voor ons de volgende stap in ons 1000 dagen doel . Dit is inclusief last mile (een term die wordt gebruikt in supply chain management en transportplanning om het laatste deel van een reis te beschrijven, bestaande uit de verplaatsing van mensen en goederen van een transporthub naar een eindbestemming) en kooiaaptransport.

Het 1000 dagen doel is gesteld om onszelf kaders te geven waarbinnen we bewegen. Melis Logistics is een grote speler – die nóg groter wordt. We lopen voorop in transport binnen de Benelux en Nordrhein-Westfalen en dat doen we succesvol tot de laatste meter.

Deel uitmaken van de Melis familie?

Kom jij ons team versterken? Er staan nog vacatures open voor functies op kantoor, in het warehouse, en bij crossdock. En we zoeken nog chauffeurs. Kijk op onze website wat de mogelijkheden zijn.

Deel dit bericht met vrienden en familie